Whiteboard tavler i alle størrelser

Whiteboard tavlen kan bruges af alle, hvilket også kan ses i forhold til, hvor udbredt brugen er. Du finder tavlen i klasseværelset, i møderummet på arbejdet og ind i mellem også i hjemmet, hvor whiteboard tavlen er familiens fællesnævner. Det er her vigtige beskeder overleveres, mens det uhyre vigtige opvaskeregnskab bliver nøje opgjort og nærstuderet. Den bruges også i mange hjem som en kalender, hvor dagens begivenheder er skitseret, og måske der også kan gemme sig en sød besked til dine kære?

Brugen er universal. Der kan både skrives og tegnes med forskellige farvede tuscher, som alle sammen hurtigt kan rengøres og viskes ud. Det er det perfekte redskab til dit møde. En whiteboard tavle kan være det afgørende virkemiddel i din præsentation, forhandling eller måden du kan fremme forståelsen mellem parter. Brugen bidrager med den visuelle forståelse, som mange mennesker er mere tilbøjelige til at forstå hurtigere. Desuden er det også ideelt til at indgå i en dialog om en forhandling, hvor begge parter kan bidrage til at finde den bedste løsning.

I skolen har whiteboard tavler afløst den klassiske tavle med kridt. Nu er det i stedet den hvide tavle, som bliver brugt. Tavlerne kommer i alle størrelser og kan således også være anvendelige for mindre grupper. I musiklokalet kan du også få en whiteboard tavle med nodesystem på, så det er skræddersyet og klar til brug.

To i én

Med en whiteboard tavle får du ikke bare en tavle. Du kan også bruge den til at projektere film eller billeder, så du har to redskaber i en. Du slipper altså for at skulle have både et lærred og en tavle, men har det nu i stedet i en og samme enhed. Smart, ikke? Tavlerne kommer i alle former og størrelser. Der er endda mulighed for at få indrammet tavlen i forskellige træsorter som f.eks. eg, valnød og fyrretræ. Alt sammen noget der kan gøre din whiteboard tavle lidt mindre kedelig og måske mere forenelig med det look, som du har i dit hjem.

Whiteboard tavlen kan også gøres transportabel, så du nemt kan flytte rundt på tavlen. Det gør den langt mere anvendelig og kan forøge brugen af tavlen. Du kan tage den med ud i det fri, mens den kan flyttes fra møderum til et andet uden problemer.

Så mangler du et af tidens bedste kommunikationsværktøjer, så er det nu du skal slå til. Der er oven i købet gratis fragt på langt de fleste af produkterne.