Vielsesringe af højeste kvalitet

Hos BARTOLI Copenhagen er de stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af vielsesringe både online og gennem deres forhandlere rundt om i Danmark. Deres vielsesringe findes i en række forskellige materialer, herunder platin, palladium, guld og sølv. Du kan også vælge vielsesringe med diamanter, safirer eller rubiner. De tilbyder flere kollektioner af vielsesringe guld hos BARTOLI Copenhagen, herunder BARTOLI Classic kollektionen. BARTOLI Classic byder på smukke klassiske vielsesringe. Med BARTOLI Classic kan du selv vælge tykkelse og bredde på din vielsesring, og om du ønsker diamanter indfattet i ringen.

Find den rigtige vielsesringe til hende

Når du finder ringe, som du kan lide, er det naturligvis fordi du synes, at ringen er flot, og du kan lide stilen. Hos BARTOLI Copenhagen er der mange smukke designs at vælge imellem – ringene kan være blanke eller matte i overfladen. Nogle ringe fås med mønstre i overfladen eller med en børstet struktur, så hvis du er på udkig efter matte guld vielsesringe eller børstede guld vielsesringe er der mange muligheder. Men udover ringens design er det også vigtigt, at ringen sidder godt på fingeren og er behagelig at have på. For at tjekke dette, inden du køber, kan du bruge en ringmåler til at måle din fingerstørrelse. Det er også vigtigt at prøve forskellige typer af ringe for at se, hvilken ring der føles bedst på din finger.

Stort udvalg af flotte vielsesringe

Vielsesringe findes i mange forskellige metaller. Du har mulighed for at vælge mellem guld, sølv, platin og palladium. Du kan også vælge en kombination af to eller flere metaller. Det mest populære metal til vielsesringe er guld. Guld findes i tre farver: gul, hvid og rosa. Du har mulighed for at vælge et vielsesringssæt, som omfatter forlovelsesringen og vielsesringen, eller du kan købe dem separat. Vielsesringssæt koster normalt mindre, end hvis du køber ringene enkeltvis. Når det kommer til vielsesringe i guld, har du mange muligheder. Du kan vælge mellem hvidguld, gulguld eller rosaguld.