Tre gode grunde til at vælge Netpejsen.dk

Når du er i gang med at indrette dit hjem, er det ikke kun soveværelset, som du kan bruge inspiration til. Det kan du naturligvis også til resten af hjemmet. I dag er der mange mennesker, der vælger at have enten en brændeovn eller pejs i deres hjem. Den kan både sprede varme og hygge på en måde, som andre varmekilder bare ikke kan.

Hvis du leder efter en flot og solid brændeovn eller pejs, bør du helt klart gøre dig selv en tjeneste og tjekke udvalget hos Netpejsen.dk. Det er en virksomhed med mere end 35 års erfaring inden for brændeovne og pejse. Her finder du både et stort sortiment og et venligt, vidende personale, der altid brænder for at hjælpe dig.

Et stolt familiefirma

Nejpejsen.dk har som sagt mere end 35 års erfaring med salg af både brændeovne og pejse til kvalitetsbevidste forbrugere i Danmark. Virksomheden blev etableret i 1987 af Poul Erik Nielsen, som sidenhen har overladt firmaet til næste generation.

Siden 2012 har Netpejsen.dk også været en del af det store internet. Med webshoppen har virksomheden for alvor slået sig fast som ikke bare en lokal, men landsdækkende, leverandør af pejse og brændeovne.

Når du derfor køber en pejs hos Netpejsen.dk, får du både den ældre generations traditionelle viden samt den yngre generations innovative forståelse med i købet. Tilsammen giver det dig et fantastisk udgangspunkt for at vælge netop den pejs eller brændeovn, som passer til dig og dit hjem. Besøg netpejsen.dk allerede i dag og tjek deres betagende udvalg.

Ekspertise og specialisering

Når du handler på Netpejsen.dk, vil du hurtigt fornemme, at her er der tale om en helt særlig forretning. Her vil du opleve personale, der er oprigtigt passionerede inden for både brændeovne, pejse og tilbehør hertil.

Jævnligt deltager personalet også i træningsprogrammer – i både ind- og udland – så de konstant kan være opdateret inden for den nyeste viden.

Hvis du har brug for montering af din pejs eller brændeovn, hjælper det kyndige personale dig gerne. Lige sådan kan du også få serviceeftersyn af din pejs eller brændeovn, så du altid er sikret, at den fungerer fejlfrit.

Hos Netpejsen.dk er der nemlig ingen opgave, der er for stor eller lille. For besværlig eller for ubetydelig. Tværtimod står personalet altid til din rådighed.