Tre gode grunde til at vælge et rundt spisebord

Spisebordet er i mange danske hjem det sted, hvor hele familien mødes mindst én gang om dagen. Det er altså her, at vi alle kan se hinanden i øjnene og lytte til, hvad familiens andre medlemmer har oplevet i løbet af dagen.

Men spisebordet har også mange andre funktioner i hjemmet, som du nok godt selv kan nikke genkendende til. Men har du nogensinde overvejet formen på bordet?

Her finder du tre gode grunde til at vælge det runde spisebord.

Et bord som passer til både stort og småt

En hel klar fordel ved et rundt spisebord er, at dette kan passe ind i forskellige slags indretninger – både i hjem med meget plads og i hjem med mindre plads.

Se et stort udvalg af forskellige runde spiseborde her: https://moebelkompagniet.dk/spisestue/spisebord/rundt-spisebord

På denne måde kan selv de mindste hjem også se en mulighed for at samle hele familien rundt omkring det fine bord i løbet af den travle hverdag.

Hyggelige stunder i fokus

Når familien endelig formår at samle sig på et sted, vil det nok for mange være en god mulighed for netop at få de hyggelige stunder i fokus. Et rundt spisebord vil absolut være med til at kunne sætte de rette rammer her.

For når vi samles omkring et rundt bord, tillader det os at se hinanden i øjnene på en mere hyggelig og personlig måde. Vi bliver på den måde ikke sat op imod hinanden på hver vores side af bordet.

Et mere utraditionelt look i hjemmet

Samtidig er det valget af det runde bord med til at få et mere utraditionelt look ind i hjemmet. De fleste danske hjem er nok stadig i dag udstyret med et kvadratisk bord, som vi alle kender dem.

Det runde bord kan altså være med til at bryde de rammer, som spisebordet før har været sat i.