Tilføj en unik udendørs ståltrappe på dit hus

Hos First Floor CPH kan du få en udendørs ståltrappe og en New Yorker skydedør. Disse produkter kommer i producentens karakteristiske stål, som både er af høj kvalitet og giver et unikt look i dit hjem. Kombinerer du dem, får du en rød tråd i indretningen. Lyder dette som noget for dig, kan du med fordel kigge ind forbi www.firstfloorcph.dk eller læse mere i denne artikel.

Hos First Floor CPH finder du din udendørs ståltrappe

Leder du efter noget unikt til dit hjem, så er en udendørs ståltrappe helt sikkert en overvejelse værd. Hos First Floor CPH kan du få både ligeløbstrapper og kvartsvingstrapper. Deres udendørs ståltrapper er lavet i galvaniseret stål, så vind og vejr ikke slider så hårdt på dem. Med en udendørs ståltrappe kan du udligne en terrænforskel eller få udgangsmuligheder fra første sal eksempelvis. Der er et vist råderum i forhold til materialer og farver, men du får altid din udendørs ståltrappe i høj kvalitet fra First Floor CPH. Du kan sende billeder af dit hjem ind til dem på www.firstfloorcph.dk, og så tager de bestik af mulighederne for at installere den udendørs ståltrappe. Det kan være, de ser gode muligheder for en trappe med repos. En repos fungerer nærmest som en lille altan. First Floor CPH er eksperter i at fremstille flotte produkter i stål. Kontakter du dem, vil de være behjælpelige med råd til din nye udendørs ståltrappe.

Suppler med en smart og pæn New Yorker skydedør

Ofte er der værdi at hente i at kombinere flere produkter fra First Floor CPH. Det giver et lækkert, samlende helhedsindtryk. Du kan eventuelt kombinere din udendørs ståltrappe med en New Yorker skydedør. En New Yorker skydedør er et flot alternativ til en almindelig dør. Den er pladsøkonomisk på den måde, at den kører parallelt med væggen på enten et hjulsystem med synlige støbejernshjul eller i en loftmonteret version. En New Yorker skydedør fås med håndtag i messing, låsekasse, lyddæmpende glas, matteret glas, termoglas og retro skydedørsbeslag. Der er altså masser af muligheder for tilvalg hos First Floor CPH, og er du i tvivl om, hvilke der passer til dig, kan du altid kontakte dem. De er enormt dygtige til deres gesjæft, og deres store ekspertise vil blive til din fordel, når du skal beslutte dig. De kan ordne hele processen for dig – inklusive montering. Kontakt dem på www.firstfloorcph.dk, og bliv klogere på dine muligheder for at få et unikt look i dit hjem.