Smukke stofduge til hverdag og fest

Måske du er ved at planlægge en stor begivenhed som en barnedåb eller et bryllup, og du derfor er i mangel af stofduge til borddækningen på den store dag. Det kan også være, at du bare gerne vil have nogle flotte duge, du kan bruge til hverdag og mindre mærkedage som fødselsdage eller juleaften. Mangler du smukke stofduge til små og store begivenheder, kan du finde inspiration her.

Stofduge til de store begivenheder

Er du ved at planlægge en stor begivenhed, hvor bordet skal dækkes smukt til mange gæster, kan du finde inspiration til, hvordan dine duge skal se ud hos Langkilde & Søn. Her finder du stofduge i fantastisk kvalitet, som kan bruges til enhver festlig begivenhed.

Hos Langkilde & Søn finder du stofduge i alverdens designs. Måske du er på jagt efter duge i en bestemt farve, eller måske du gerne vil have en klassisk hvid dug med en lille hulsøm eller en anden fin detalje, som ikke stjæler opmærksomheden fra bordpynten.

Hverdagsduge

Sommetider er det rart at have mulighed for at gøre lidt ekstra ud af borddækningen i hverdagen. Skal man for eksempel have venner eller familie på besøg til en skøn middag og en hyggelig aften uden en særlig anledning til at mødes, er det dejligt at have muligheden for at dække bordet smukt.

Find for eksempel stofduge i et enkelt design med nogle vilde blomster på, eller kast dig ud i en farverig cirkusstofdug, hvis du er mere til duge med spræl på farverne. Det kan også være, at de farverige stofduge passer godt til sommertiden, og man kan på den måde gøre lidt ud af at pynte bordet efter sæson.

Stofduge til jul og andre højtider

I den søde juletid gør både juleaften, julefrokoster og andre hyggeaftener sit indtog i december måned. De fleste nyder at pynte op til jul, og en smuk stofdug i julede toner kan sætte prikken over i’et på julehjemmet, når der kommer gæster. Find smukke juleduge hos Langkilde & Søn.

Fødselsdage er der også mange, der holder af at fejre. Det er hyggeligt at pynte op med flag, at bage boller og få varm kakao, eller hvad man ellers har af traditioner, når fødselsdage skal fejres. Du kan gøre lidt ekstra ud af borddækningen, når der kommer gæster, med en stofdug med flag på. Find smukke duge med flag på hos Langkilde & Søn.