Skivehøstere og rotorharver fra DK-TEC

Virksomheden har en webshop, hvor de forhandler alt i redskaber og maskiner herunder en rotorharve og skivehøster. Rotorharver er oplagte, når jorden skal jævnes, hvor skivehøstere er effektive til at slå græs. De har en omfattende webshop, som du kan se på dk-tec.dk. DK-TEC sælger til private og erhverv samt i både Danmark, Norge og Sverige.

En rotorharve til enhver opgave

De har et bredt udvalg af forskellige typer af rotorharver til traktorer. Det inkluderer bl.a. nogle med såmaskine og andre, der er hydraulisk drevet. En rotorharve er et oplagt redskab, når jorden skal jævnes ud og klargøres til såbed, græsplæne, vinmark m.m. Du kan bruge en rotorharve som redskab til at bearbejde jorden. Den virker ved hjælp af knive, der udjævner knolde af jorden, og derved gør overfladen glat og jævn. DK-TEC har 2 varianter, der er 100% køreklar. Det tæller en rotorharve, som er mærket med flere modeller og en med tilhørende såmaskine.

Er du interesseret i en rotorharve, så er de, der vises på webshoppen, i god kvalitet og fremstillet i solide materialer. Deres arbejdsbredde er fra 130 cm. – 210 cm., og du kan vælge mellem 2 typer af efterruller, såsom rørvalse og glittervalse. De er velegnede til mindre jordbehandlingsbehov. Det gælder også modellen med såmaskine, som købes med glittervalse. Den fungerer bedst i bearbejdet jord, pløjet, fræset eller lignende. Derudover kan det nævnes, at glittervalsen fungerer bedst under relativt tørre forhold, mens rørvalsen er bedst til at håndtere vådt materiale.

Skivehøstere og andre typer græsredskaber på dk-tec.dk

En skivehøster til en traktor kan bruges til at slå græs på en hurtig og enkel måde. Har du interesse i en skivehøster, så fås de i forskellige arbejdsbredder. De er tiltænkt at gøre det nemt at arbejde med hø, og hydraulisk hæv af knivbjælke er standard. Det er muligt at se en video ved den enkelte skivehøster, hvis du ønsker dette. Alle 3 modeller i deres udvalg er 100% køreklar, herunder typen med 160 cm. i arbejdsbredde. Den har 4 dics, og hver dics bruger 2 knive. Græshøjden efter klip er 35 – 60 mm. Derudover er det værd at nævne, at maskinen vejer 467 kg. og har 4 korte remme og 4 lange. Der medfølger en PTO aksel.

De sidder klar ved telefonen, hvis du ønsker hjælp eller rådgivning til din skivehøster. Det er også en mulighed at hente den ved deres adresse i Nyborg efter aftale.

DK-TEC har et samarbejde med Sparxpres, hvor de tilbyder mulighed for nem og hurtig finansiering. Du kan ansøge om et lån på hjemmesiden, hvilket gøres meget enkelt i 4 trin. Først skal du udfylde og sende ansøgningen og dernæst underskrive med NemID. Derefter bliver lånet udbetalt, og du er klar til at hente eller modtage dine varer.