Skal du indrette et cateringkøkken?
At indrette et cateringkøkken er ikke ligesom at indrette et almindeligt køkken. Der bliver nemlig lavet mad i nogle helt andre størrelsesforhold, så der er også brug for mere plads og større køkkeninventarer.
Men har du brug for i et cateringkøkken?
Vælg inventarer beregnet til et cateringkøkken
I et cateringkøkken bliver der som regel tilberedt rigtig meget mad, og det er typisk i nogle store portioner. Derfor har det også betydning for, hvordan du indretter køkkenet mest optimalt.
Det er en fordel at vælge nogle køkkeninventarer, der er beregnet til at tilberede mad i store mænger. Du kan nemlig få særlige ovne, komfurer, køleskabe m.m., der er særligt egnet til catering.
Hvis du selv bager brød, så kan du også få særlige bagerimaskiner. Det er sådan noget inventar, der skal til, hvis et cateringkøkken skal fungere. Men hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for i dit cateringkøkken, så kan du altid søge vejledning hos en forhandler.
Lav et godt opbevaringssystem
I et cateringkøkken er der behov for mange råvarer, emballage, redskaber m.m. Derfor kan det også hurtigt blive noget rod, hvis ikke du sørger for at lave et godt opbevaringssystem.
Hvis alting har en fast plads, så er det nemmere at holde overblik, men det giver også et bedre flow i køkkenet. Der kan sagtens være et højt tempo i et cateringkøkken, så derfor er det en stor fordel, hvis alle er klar over, hvor diverse ting hører til.
Gå efter nogle holdbare materialer
Det er nødvendigt med nogle holdbare materialer i et cateringkøkken. Det er en fordel, hvis det er nogle materialer, der er nemme at holde rene og som desuden kan holde til meget.
Der er ofte mange mennesker i et cateringkøkken hver dag, så det sætter også nogle krav til materialerne og inventarerne.