Se oversigt med de fleste hunderacer her

Alle hunderacer er gode familiehunde, og de fleste af dem elsker at være sammen med deres ejere. Nogle racer er dog mere aktive end andre, så det er vigtigt at overveje, om man har tid og energi til at have en aktiv hund. Det er især vigtigt at tænke på, hvor længe hunden skal være alene hver dag, da alle racers har forskellige behov for motion og stimulation. Hunderacerne kan deles ind i tre grupper: de aktive hunderacer, de rolige familiehunde og de racer, der ligger midt imellem. De aktive hunderacer er blandt andet labradorer, golden retrievere og border collier. Disse racer skal have meget motion og stimulation for at være glade og tilfredse. De rolige familiehunde er blandt andet bulldogge, yorkshireterriere og shih tzu. Disse racer er mere rolige og kan godt nøjes med at få motion færre gange om dagen. Læs mere om alle hunderacer online her.

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en hund

De racer, der ligger midt imellem, er blandt andet jack russell terriere, bostonterriere og fransk bulldog. De har ikke nogle særlige krav til motion og stimulation, men de skal stadig have daglig motion.Når man køber en hund, er det vigtigt at tænke på dens størrelse som voksen. Hvalpe er små og søde, men alle racer bliver ikke ligesom dem. Når man køber en hund, er det derfor vigtigt at overveje dens størrelse som voksen og ikke kun dens nuværende størrelse. Det er også vigtigt at tænke på, om man har tid til at lære sin hund alle de tricks, den kan. Alle racer kan nemlig læres nogle tricks, men nogle er bedre til det end andre. Når man køber en hund, skal man også tænke på sit budget.

Hunden er menneskets bedste ven

Det kan være en dyr fornøjelse at have en hund, og det er derfor vigtigt at overveje, om man har råd til at have en hund. Dog skal det siges, at alle racer ikke koster det samme. Det afhænger blandt andet af racens popularitet. Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi meget stolte over.