Sådan skåner du nakke, skuldre, albuer og håndled på kontoret

For de fleste foregår en arbejdsdag foran computeren. Der bruges mange timer foran computeren, og det belaster nakken, skuldrene, albuerne og håndleddene. Derfor er det vigtigt, at du er godt klædt på til din arbejdsdag foran computerskærmen. Det er væsentligt, at din krop og led får den rette støtte, og det kan du opnå ved at få en rollermouse.

Farvel til mussearm
En rollermouse mindsker den smerte og belastning, der normalt er forbundet med at bruge en computermus. En rollermouse er placeret foran tastaturet. Placeringen sikrer en optimal arbejdsstilling, der forebygger overstrækninger, vrid og spændinger i kroppen, som ellers ofte opstår ved brug af den traditionelle computermus. Ved at placere rollermousen foran tastaturet får du mulighed for at styre markøren på skærmen med begge hænder. Det mekaniske klik på musen er erstattet med et elektronisk klik for at undgå unødvendig belastning i fingrene. Dermed kan du arbejde mere afslappet og varieret samtidig med, at du aflaster den arm og hånd, som du plejer at bruge musen med. Du kan derved mindske risikoen for, at du får en mussearm eller andre mindre skader.

Få en mere produktiv arbejdsdag
Rollermousens placering foran tastaturet gør, at du får du en dyb håndledsstøtte til begge dine håndled, der giver en mere smidig overgang til arbejdsbordet. Med en smidig overgang til skrivebordet effektiviseres din arbejdsdag. Ved at du ikke længere skal bruge energi eller tid på at række ud efter din computermus, optimerer du din arbejdsdag og arbejdstid. Idet, at begge dine hænder er placeret tæt på tastaturet, får du nemmere ved at bruge tastaturgenveje, hvilket kan gøre din arbejdsdag mere produktiv. Det vil sige, at du med en rollermouse kan få bedre arbejdsrutiner, der sikrer en mere effektiv arbejdsdag. Ved den mest optimale arbejdsstilling, får du den mest optimale arbejdsdag.