Sådan finder du nyheder fra dit lokalområde

Det er rart at kunne følge med i, hvad der sker i ens lokalområde. Dette gælder både små og store nyheder, som omhandler det sted man bor. Du kan derfor finde en netavis fra netop din kommune på nettet. Der findes nemlig en avis til hver enkel kommune i Danmark, hvor man kan læse artikler inden for mange forskellige emner:

Her kan du læse lidt om netavisen, og om hvordan du finder den:

En avis til hver eneste kommune

Det findes altså en netavis til alle kommuner i landet, som du kan se her. Ved at trykke på sektionen kaldet Danmark, finder du De 98 Lokale. Her er en liste over alle landets kommuner, hvor du så kan trykke dig ind på hver kommunes netavis.

Dette betyder, at uanset hvor du bor, kan du finde en netavis som dækker nyheder fra dit lokalområde. Når man læser de landsdækkende nyheder, er det ikke altid at man får nyheder fra ens egen by. Men dette har du mulighed for med denne netavis, hvor der dækkes både store og små nyheder.

Artikler inden for mange forskellige emner

Inde på netavisen kan du læse artikler og nyheder inden for mange emner. Dette er henholdsvis emnerne Kultur, Erhverv, Politik og Debat, 112 og Danmark. Er du for eksempel interesseret i politik, er det smart at kunne følge med i de politiske debatter og tiltag i ens egen kommune. Du har desuden mulighed for at deltage i debatten, ved at indsende et læserbrev til avisen.

Under sektionen kaldet 112 finder du blandt andet nyheder fra politiets arbejde og områdets kriminalitet. Under Danmark finder du nyheder fra hele landet, så du gennem netavisen både får nyheder fra lokalområdet, men på samme tid kan følge med i de landsdækkende nyheder. På den måde har du alle nyheder samlet et sted.