Resteröds underbusker – miljøbevidste underbukser

Elsker du undertøj, som bare sidder helt perfekt og bare er behageligt at have på? Så er du i den grad kommet til det rigtige sted. Resteröds underbukser sidder som de skal og pasformen er klassisk. Selvom det er 80 år siden at de startede virksomheden, så ser vores kroppe stadigvæk ud som de gjorde dengang og det er kun vores livsstil, der er blevet ændret. Når du har et par Resteröds underbukser på er det ikke bare et par normale underbukser du har på, det er et stykke historie. Kvalitet vidner om et håndværk der blev født hos brødrene Mattsson i Resteröd sogn. Efter det tog brandet fart. Er du derfor på udgik efter et par behagelige underbukser, der sidder som de skal, så er det med sikkerhed et par Resteröds underbukser som du skal have fat i.

Resteröds underbukser – Bæredygtige underbukser

Hos Resteröds har de et mål om at gøre sig fortjent til at eksistere. Om virksomheden lever afhænger meget af jordens ressourcer, og det er derfor at det for Resteröds handler om at tilpasse sig miljøet. Det kan godt mærkes i kvaliteten af deres Resteröds underbukser, hvor der hele tiden bliver arbejdet på om man kan gøre produkt bedre. Kan man finde bedre alternativer, bedre materialer, det er sådan nogle tanker de hele tiden går med for at gøre deres produkt bedre. De anvender økologisk bomuld og bambus i deres produktion af undertøjet. Der bliver også gjort brug af Lyocell i deres produktion, der er et materiale, der kræver mindre vand i produktionen og der går også snak om at det kommer til at blive fremtidens materiale.

Resteröds underbukser – fokus på emballagen og de menneskelige relationer

Emballagen spiller en stor rolle når det kommer til Resteröds underbukser. De har et mål om at komme væk fra at bruge plast og i stedet bruge genbrugspap. Alle produkterne skal også sejles rundt fremfor at blive fløjet. Produktionscyklussen er dog lang og tøjet skal laves med fokus på at det skal holdes moderigtigt i lang tid frem. Resteröds arbejder på små fabrikker og har i stedet fokus på de gode relationer og høje CSR-standarder. Der bliver også sørget for at produktionsfaciliteterne påvirker samfundet på en positiv måde.