Rejs ud som gruppe – nyd livet sammen

Et overset rejsemiddel, der tilbyder oplevelser, hygge og god pris er rejser med turistbusser. Turistbussen er ofte ikke det første rejsemiddel, man tænker på, når man skal planlægge en tur sammen. OG det er ærgerligt, for bussen tilbyder faktisk mange gode grunde til at blive valgt over andre rejseformer.

Nyd samværet

Stemningen inde i en bus er noget ganske særligt. Det er meget uformelt og nede på jorden – og da man ofte er afsted med mange, som man kender i forvejen, er det frit og hyggeligt at tage af sted i fællesskab.

I bussen er der også mere plads til at bevæge sig, og det er let at snakke hen over gangen eller bagom ryglænet. Der er som regel også mange busser, hvor der er firepersoners sæder, hvor der er et bord til i midten. Her kan man samles og spise sammen, spille kort eller bare sidde og have gang i en hyggelig samtale.

Pladsen i en bus er generelt noget bedre end den sammenstuvede fornemmelse som f.eks. et fly tilbyder. Der er bedre benplads og bedre komfort. Ofte får man endda gratis internet på turen!

Bedre for miljøet

Der kan være mange CO2-point at spare, hvis folk rykker sammen i en bus frem for at flyve eller tage biler hver for sig.

Netop vores rejseformer har været et punkt på den politiske dagsorden igennem de senere år, eftersom vi er blevet klogere på vores brug af fossile ressourcer og blevet mere bevidste om nødvendigheden i at reducere vores CO2-aftryk.

Tag en mental pause

En sidste fordel ved bussen er, at den kan give dig et mentalt pusterum. Når du er på tur, sørger andre for, at du kommer frem, og du kan derfor slappe helt af. Det kan du naturligvis gøre på den helt egen måde. OM det er en god bog, kryds og tværs eller andet, må du helt selv bestemme.

Du kan også nyde turen ved at kigge ud ad vinduerne og se på det flotte landskab og alle de ting, man kommer forbi. Det kan virke nærmest terapeutisk at sidde med egne tanker og kigge på marker, træer, blå himmel etc.