Marinebutikken har alt i marineudstyr – heriblandt sejlertøj, bådpleje og Harken blokke

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af det marineudstyr, du har på din båd, men find det hos Marinebutikken på www.vejlemarineservice.dk. Her er du altid garanteret professionel service og kyndig vejledning, hvis du har brug for at få opklaret dine spørgsmål til de forskellige produkter. Hvis du allerede ved, hvad du er på udkig efter, skal du endelig blot gå på opdagelse på siden, hvor du også kan lade dig inspirere af det brede udvalg . Find alt fra sejlertøj og bådpleje til Ronstan og Harken blokke m.m. hos Marinebutikken i dag.

Bådpleje sikrer dig en stærkere og flottere båd

Forlæng din båds levetid med bådpleje fra Marinebutikken, som præsenterer dig for et af markedets bredeste udvalg heraf. Bådpleje er nemlig en masse forskellige ting, så det kan godt være, du skal have mere end blot ét produkt fra sortimentet med ned til din båd. Bådpleje er både forebyggelse og vedligeholdelse, så du finder et flot udvalg af plejeprodukter indenfor disse emner. Gå selv på udkig mellem forskellige type olie, lak, maling, lim og fuge samt produkter til slibning, polering og reparation. Du kan nemt finde frem til den slags bådpleje, som din båd har brug for. Under hvert af produkterne står desuden yderligere information, så du er sikret det helt rette til din båd. En ting, al bådpleje på siden har tilfælles, er, at det sikrer dig en flottere og stærkere båd, som du vil nyde godt af længere, end hvis ikke du plejede den.

Find Harken blokke til enhver båd- og skibstype 

Snyd ikke dig selv for et af markedets flotteste udvalg af Harken blokke hos Marinebutikken. Harken blokke er et af de mest anerkendte og populære mærker inden for området, og derfor bør du anskaffe dig en blok til din båd fra det kvalitetsbevidste sortiment. Der er dog forskel på Harken blokkene, hvorfor du finder et bredt udsnit af modeller og varianter på siden. På den måde er du sikker på at finde en, der passer til din båds størrelse og behov. Vælg mellem Harken blokke i serierne bullet, element og ESP, Magic Black og Ratchet m.fl. På deres hjemmeside gør de nemlig en dyd ud af at tilbyde de helt rette produkter for netop dine ønsker og behov.

Lad dig inspirere af de mange flotte og kvalitetsbevidste sortimenter af marineudstyr hos Marinebutikken. Her er noget for selv den mindste båd og det større skib. Derudover finder du produkter til dig, der befinder dig meget på havet, og som ønsker det bedste af det bedste.