Mal tallene grønne med nyt foder til landbrug

Er du landmand og står du med et landbrug og med en masse grise og kvæg, som skal have mad hver dag og holdes sunde og raske? Så ved du sikkert alt om, hvor vigtigt det rigtige foder til dyrene er i forhold til deres sundhed, men også i forhold til sundheden af din forretning og dens produktionsøkonomi.

Hos C.R Foderservice laver de foder til landbrug med omhu og omtanke, og det er nemt for dig at komme med ombord, så du kan skabe et sundt liv for dine dyr.

Spar penge på foder til landbrug

Foder til landbrugsdyr udgør en rigtig stor del af dyrkede jordareal i Danmark og er en stor del af en landmands forretning og hverdag. Hvordan sikrer man, at man får det bedst mulige foder, samtidig med at man ikke kører skuden i sænk. Med stigende kornpriser efter krigen i Ukraine er brudt ud, kan det være en hovedpine for mange landmænd.

C.R Foderservice tilbyder foderblandinger med en pris på 17-30 kr. pr. 100kg med en vandprocent på 16. Foder er som bekendt en af de største omkostninger i driften af et landbrug, og derfor er det også en af de poster, hvor man kan spare mest. Tag til kontakt til C.R Foderservice og hør mere om deres lave pris på deres blandinger af foder til landbrug.

Økologisk foder til landbrug

C.R Foderservice tilbyder nu også økologiske foderblandinger og har dedikeret et helt anlæg til produktionen af økologisk foder. Med økologisk foder er du et skridt tættere på at gøre dit landbrug økologisk, som vil betyde, at du kan tage flere penge for de varer, du sælger. Du bidrager ligeledes til at mindske forbruget af GMO-holdige råvarer, som bidrager til sundheden hos dine kunder i sidste ende.

foder til landbrug fra CR Foderservice ønsker ikke, at det skal være dyrere for landmænd at drive deres passion. Der er meget snak i medierne lige nu om, hvordan landmændene driver deres forretning og om alle de ting, de skal gøre for at optimere landbruget. Hos C.R Foderservice ved de, at enhver landmand driver sit landbrug med en varm passion for jorden og dyrene, og de ønsker at hjælpe den passion videre ud i livet til gavn for alle parter. Skulle du overveje at skifte dit foder til landbrug ud, er det nemt at hoppe med på vognen hos C.R Foderservice.