Luplampe – udstyr til din professionelle klinik

Går du med drømmen om at starte din egen klinik? Eller er du godt i gang, og mangler bare noget nyt udstyr? Uanset hvordan din situation er, så er det helt essentielt at du har en luplampe til din klinik.

En luplampe er yderst vigtig for, at du kan udføre dit arbejde på den bedst mulige måde. Således bliver både du og kunden glad for resultatet. En luplampe sørger for, at du kan se alt, hvad du skal få øje på i forhold til kundens situation.

Der findes rigtig mange forskellige typer luplamper, og det er derfor vigtig, at du ved, hvilken type og hvilke præferencer du har til den perfekte luplampe. Du kan få både en lille eller stor luplampe, en luplampe med fod, med lys og meget mere. Uanset hvad du leder efter, så er der med garanti en luplampe, som passer netop til dine krav og behov.

Hvis dette er lige præcis det, du leder efter, så finder du her din næste luplampe.

Find din perfekte luplampe i det store udvalg

Mangler du en varmelampe med infrarød, så bør du tage et kig på modellen fra Lanx. Her får du en luplampe i høj kvalitet med infrarød pære, der med varme trænger dybt ind i huden og stimulerer blodcirkulationen, væv og muskler. Dette virker afslappende på kundens muskler. Den kommer med en fleksibel arm, der gør det nemt at af behandlingen lige på det sted på kroppen, hvor det er mest nødvendigt.

Hvis dette ikke lige er, hvad du er på udkig efter, så finder du også en almindelig luplampe med LED på hjul. Denne fungerer yderst godt til den professionelle behandler eller klinik. Her får du en moderne og flot luplampe på fod med fem drejehjul. Den kommer med oplyst LED lysdiode og koldt lys, der forstørrer op til 5x dioptri. Den har en yderst kraftig oplyst lup med en kontakt til at styre lysstyrken. Armen gør det nemt at justere vinkel og lysdækning, så der opnås en optimal arbejdsstilling.

Hvis ikke du har brug for en luplampe på hjul, så er det selvfølgelig også muligt at finde nogle, som bare kan påføres på dit bord. Udvalget er bredt, og der er med garanti lige det, du leder efter.