Lad komforten være det, du prioriterer efter i en ny kørestol

Er du på udkig efter den helt rigtige kørestol til dig eller en, du holder af, så er det en god idé at se på de små detaljer. Kig blandt andet efter om komforten er prioriteret i designet, så du kan holde ud at sidde i din nye kørestol i længere tid ad gangen.

Når man skal se efter den helt rigtige kørestol, kan det godt være en stor udfordring. Men der er heldigvis hjælp at hente. Hos SeniorSalg.dk kan man blandt andet se på en ny rollator, kørestol eller tilbehør til kørestol. Hos dem er der udførlige beskrivelser, der gør det let for dig, som kørestolsbruger, at få en fornemmelse af, i hvilken retning du skal lede.

Hvad skal man se efter, når man vælger kørestol?

Det er både en smagssag og et spørgsmål om individuelle fysiske behov, der spiller ind, når man skal vælge en kørestol eller rollator. En kørestol med ekstra komfort er til dig, som gerne vil have en kørestol, der kan bruges hver dag i mange timer. Her er den ekstra komfort med til at gøre brugeroplevelsen behagelig. Der findes et hav af forskellige kørestole, og en del af dem prioriterer vægt og sammenklappelige funktioner, da de skal kunne bruges til rejseformål og til brugere, der måske også bruger rollator. Men hvis man derimod skal bruge sin kørestol hele dagen, og en rollator ikke er en mulig variation i hverdagen, er komforten altså et meget vigtigt sted at se på, når man kigger på produktbeskrivelserne.

Skræddersy din kørestol eller rollator med tilbehør

Det er efterhånden også blevet muligt at vælge flere forskellige typer af tilbehør til kørestole, så ens transportmiddel kan blive endnu mere personaliseret efter egne ønsker. Hos SeniorSalg.dk har de da også både regnslag og forskellige opbevaringsløsninger til dine indkøb. Og så kan man få ergonomiske håndtag til sin kørestol, hvis man har en hjælper, hvis hænder og håndled, man gerne vil passe på. Hvis du har kig på en rollator som et smart hjælpemiddel på din gåtur, er der også en masse smarte funktioner at finde på siden. Man kan blandt andet få et indbygget sæde i sin rollator med sædehynde og rygstøtte, så de små pauser på gåturen bliver rare og behagelige. Ligesom med tilbehør til kørestole, er mulighederne altså også mange til din rollator.