Kom i form med trænings elastikker

Er du vild med hjemmetræning? Ønsker du at komme i form og få rørt de fleste dele af kroppen på en effektiv måde? Så bør du anskaffe dig nogle trænings elastikker.

Trænings elastikker er gode og effektive redskaber til hjemmetræningen. En træningselastik er også god til en aktiv pause på en lang arbejdsdag, hvis du eksempelvis sidder meget stille. Trænings elastikker giver mange muligheder, er billige og lette at have med sig på farten. De egner sig både godt til opvarmning i et træningsprogram og til en genoptræningsperiode, hvor du stille og roligt kan genopbygge muskelstyrken. Mange professionelle behandlere blandt andet fysioterapeuter anbefaler at bruge trænings elastikker.

Med en træningselastik kan du altså både træne, tone og opstramme hele din krop, samtidig med at du kan slippe af med tilbagevendende ømme muskler. Derudover behøver du ikke spekulere i at skulle bruge en halv dag på at lave styrkeøvelser. Undersøgelser viser nemlig, at du faktisk ikke behøver mere end 2 minutters træning om dagen med en elastik.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af trænings elastikker.

Hvilke trænings elastikker skal du vælge?

Du er sikkert i tvivl om, hvilken slags elastik der passer til dig. Et godt råd, du altid kan følge, er at vælge en flad træningselastik med en minimumslængde på 2,5-3 meter. Med denne kan du nemlig helt selv regulere elastikkens længde eller ønske, således at den passer perfekt til den øvelse, du ønsker at lave. Derudover skal du huske, at farverne på elastikkerne ikke er for pyntens skyld. Typisk betyder disse nemlig, hvor meget modstand elastikken yder. Det er derfor vigtigt, at du får en elastik i den rette farve, således at du hverken får for meget eller for lidt modstand i dine øvelser.

Hvis du ønsker en mere muskuløs krop, så bør du altså kaste dig over trænings elastikker. Med disse har du mulighed for at træne alle muskelgrupper, og du kan stramme hele kroppen op. Trænings elastikker er både gode til den erfarne fitness gænger og til nybegynderen, og uanset om du ønsker balder af stål eller en stærk skulder, så er elastikker vejen frem.