Køb marine diesel hos Hesselager Energi

Er du på udkig efter en pålidelig og god leverandør af marine diesel eller andet brændstof? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Hos Hesselager Energi leverer vi nemlig fyringsolie, marine diesel og traktordiesel efter aktuelle dagspriser med attraktiv mængderabat. Vores tankbiler leverer på både Fyn og øerne. Bor du i København eller Jylland og kan ikke finde en billig og stabil leverandør af marine diesel? Så tøv ikke med at komme forbi en af de mange fine fynske havne, så vi kan fylde din båd op. Vi kan desværre ikke levere til Lolland Falster, Sjælland og Jylland da omkostningerne simpelthen vil ende med at blive for høje for begge parter.

Køb trygt marine diesel og andet hos Hesselager Energi

Her hos hesselagernergi.dk tilbyder vi således marine diesel, fyringsolie og diesel til ethvert behov og ønske, og vi garanterer derfor også, at vi altid har netop det type brændstof, som du står og mangler.

Vi har sat et stort fokus på tryghed og sikkerhed, og det gælder altså ikke kun for vores kunder, men ligeledes for de chauffører, der kommer ud og levere marine diesel og fyringsolie på de danske veje i alt slags vejr. Du kan være helt sikker på, at der hos Hesselager Energi er tryghed lige fra start til slut og lige fra bestilling til levering af marine diesel.  For os er det utroligt vigtigt, at vores produkter og service er af den allerhøjeste kvalitet, så du aldrig nogensinde bliver skuffet. Derudover er det også vigtigt for os, at leveringen er tryg og lynhurtig. Du kan også altid være sikker på at vi til hver en tid lytter til dine ønsker og behov.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Hesselager Energi går vi som sagt utroligt meget op i, at den service vi leverer er fantastisk og udover det sædvanlige, så i sent glemmer hvordan det er at handle med os. Af netop den grund står vi også altid til rådighed og klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring leveringen af marine diesel eller andet. Således kan du nemlig være helt tryg ved, at de varer du eller din virksomhed bestiller hos os, matcher netop dine behov og ønsker. Hvis du skulle have spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 62 25 35 10, eller skrive en mail til os på mail@hesselagerenergi.dk – Vi glæder os meget til at høre fra dig!