Køb Kombucha – til dig der gerne vil fejre de store og små øjeblikke

Vil du gøre din hverdag lid mere festelig? Eller vil du i weekenden undgå at vågne op med en dunkende hovedpine? Så køb Kombucha – Det lige noget for dig. Hos København Kombucha har de, de lækreste erstatninger til alkoholiske drikke som du kan nyde med god samvittighed. Deres prisvindende Kombucha bobler er alkoholfattig, boblende og vinøse. Derfor kan du til enhver tid nyde et glas. Samtidig har København Kombucha sørget for at have et stort udvalg af forskellige varianter, så der er til enhver smag. Det er smage som: Hidcote Blue, Rosa Rugosa og Bee Pollen. Hidcote Blue har en unik og kompleks smag, som har et nip af æble, citrus og ingefær. Rosa Rugosa er en anden varianet du kan købe hos Købehavn Kombucha, hvor smagen er helt unik og blomsteragtig og kan godt minde lidt om en rosévin. Gå ind og kig udvalget igennem og køb kombucha på Københavnkombucha.dk

Køb Kombucha hos københavnkombucha.dk

Købehavn kombucha har en vision om at gøre alle øjeblikke til festlige øjeblikke. Derfor har de udviklet en lækker alkoholfattig drik, som kan nydes til enhver tid. Så mangler du en lækker drik, til at gøre din hverdag mere festlig, så køb Kombucha. Når du åbner en flaske Kombucha, svarer det til at åbne en flaske mousserende vin, dog med mindre alkohol i. København kombucha har en ide om at alle livets helt specielle øjeblikke skal man være i stand til at nyde med dem man elsker. Generelt set så er vi danskere gode til at fejre de store og små øjeblikke i vores liv. For det meste betyder fejring, alkohol og jubel. København kombucha’s mission er at sørge for at alle bliver inkluderet i festerne. Det har de gjort ved at udvikle en mousserende kombucha, så du har et festligt og alkoholfattigt alternativ til dem som ikke ønsker at drikke alkohol. Så leder du efter et alternativ til alkoholiske drikke, så køb Kombucha.

Køb kombucha på luksuriøse champagneflasker

Hos København kombucha, har de lavet deres kombucha bobler så luksuriøse, vinøse og elegante. De er nemlig hældt op i luksuriøse champagne flasker, så de kan give dig den fornemme følelse af at drikke champagne, samtidig med at du får en lækker alkoholfattig drik. Kombucha bobler, er det helt perfekte alternativ til dig der elsker mousserende vin eller champagne, da de kun indeholder 1,2 promille. så køb kombucha – en alkoholfattig drik.