Klar jer godt igennem arbejdsdagen med en sund frokostordning

På arbejdspladsen forventes det, at vi har et tilstrækkeligt energiniveau og et godt humør. Det er med til at øge arbejdspræstationen, og dermed også højne arbejdsmiljøet. Dog kommer det energiniveau og høje humør ikke af sig selv. Med en fælles frokostordning kan I i virksomheden samles om et godt og sundt måltid mad og få et tiltrængt pusterum. Frokostordninger til virksomheder tilbydes i Aarhus og omegn. 

Firmafrokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdsdagen. Her er der tid til at trække stikket et øjeblik og få en sludder om alt, hvad der rører sig udover arbejdet. Frokostpausen kan blive endnu bedre af, at I samles om et fælles måltid mad, som garanterer både variation og velsmag af højeste kvalitet. I sparer desuden tid om morgenen og slipper for at smøre en madpakke selv.

Fordele ved at vælge en frokostordning

Der findes mange fordele ved at vælge en frokostordning til jeres virksomhed eller firma. Blandt andet at I sparer både tid og kræfter på selv at smøre madpakker hjemmefra, når hverdagen er travl. En frokostordning er desuden også med til at styrke jeres sammenhold og fællesskab på arbejdspladsen. Det kan både hjælpe med at opdage nye kammeratskaber på tværs af medarbejdere i firmaet, men også højne jeres samarbejdsevner. Der er også en klar økonomisk fordel ved at vælge en frokostordning til firmaet. Den klare og forudsigelige omkostning på ordningen kan nemlig spare jer for unødige køb af frokost til overpris uden for arbejdspladsen. God mad er ofte lig med godt humør, og det er lige netop det, jeres firma kan forvente af en frokostordning fra Frokost+. Her er retterne udvalgt omhyggeligt ud fra en bred smagspalette, så alle behov kan mødes og dækkes. Gå på opdagelse i frokostordninger fra Frokost+ lige her.

Hvilke frokostordninger kan du vælge imellem?

Så hvilke retter kan I forvente at få serveret, og kan alle præferencer imødekommes? Hos Frokost+ er tilpasning og egen bestemmelse kerneprincipper. Der er rig mulighed for selv at skræddersy sin frokostordning, så den passer til netop jeres ansattes præferencer og særlige ønsker. Frokostordninger til firmaer og virksomheder er tiltænkt en bred palette med både varme og kolde retter fra det traditionelle danske køkken til det mere eksotiske køkken.

Sådan ser en frokostordning til firmafrokost typisk ud:

  • En varm ret m. tilbehør
  • En kold ret
  • Supper eller koldskål i de varme måneder
  • Sunde, sprøde salater
  • Salatbar m. toppings
  • Hjemmelavet dressing
  • Slagterpålæg til smør-selv-brød
  • Hjemmebagt brød
  • Lidt sødt om fredagen

Undersøg hvilken frokostordning, der passer bedst til jeres firma eller virksomhed hos Frokost+.