Kapows online maskinauktion håndterer salg af tungt maskineri til alle erhverv

Kapow — Din online maskinauktion. Hos denne online maskinauktion forhandles maskiner til industrierhverv, byggebranchen og landbruget i både Skandinavien og Østeuropa. Disse udbydes af private sælgere, lejefirmaer og offentlige instanser og handles ud fra et ønske om transparens og tætte samarbejder.

Sikker og pålidelig online maskinauktion

En online maskinauktion som denne er derfor perfekt til dig, der mangler et både troværdigt og overskueligt sted at handle tungt maskineri. Den voksende platform er nemlig specialiseret i at sælge og formidle maskiner til alle erhverv fra Danmark til de mange kommercielle købere, der eksisterer rundt om i Skandinavien og Østeuropa. Disse maskiner indbefatter alt fra landbrugsmaskineri til maskiner, der egner sig til byggebranchen, samt diverse former for havemaskineri. En online maskinauktion som denne hjælper derfor professionelle maskinforhandlere med at komme af med tungt maskineri, der optager plads, samtidigt med at det lader dem vurdere markedsværdien på både fair og transparent vis. Kapow samarbejder nemlig udelukkende åbent med sine partnere og tolererer derfor aldrig skjulte agendaer eller lusket markedsføring. Ved at benytte en online maskinauktion som denne kan du således eksponere din forretning til andre forhandlere og indkøbere over hele Skandinavien og Østeuropa på en yderst fordelagtig og sikker måde, der gavner begge parter i en handel.

Byd på erhvervsmaskineri af enhver art

Når du besøger den online maskinauktion på www.kapow.eu, navigerer du nemt rundt mellem de forskellige kategorier ved hjælp af den overskuelige menu. Her finder du underkategorier såsom maskiner til transport samt maskiner til skovbrug eller landbrugsmaskineri, og du kan efterfølgende gå på opdagelse i de mange udbud, der slås op på siden dagligt. En special feature ved netop denne online maskinauktion er, at du kan gå i arkivet og se alle de handler, der allerede er blevet udført i platformens historie. Dette er et andet led i målet om at opnå så meget transparens som muligt. Du finder naturligvis også handelsbetingelser for både køber og sælger samt detaljeret information om, hvordan en handel skal udføres. Som byder skal du blandt andet altid gå ind og acceptere buddet igen efter endt auktion, hvorefter en faktura videresendes til dig over e-mail. Du har desuden også mulighed for at tilmelde dig en automatisk service, der byder for dig og samtidig giver dig besked om eventuelle modbud. Efter overstået handel skal maskineriet hentes inden for 21 dage, hvilket du nemt aftaler med den pågældende forhandler.

Besøg www.kapow.eu, hvis du interesserer dig for at gøre en god handel på diverse typer af maskineri, eller du mangler det perfekte sted til at sælge dine brugte maskiner.