Hvordan fungerer en el ladcykel?

En el ladcykel har en indbygget motor, som giver den fremdrift, når du har brug for det. Det kan være rigtigt træls, at skulle bruge alt sin energi på at cykle mange kilometer af gangen på en normal cykel, når man bare kan træde til på en el ladcykel og lade motoren hjælpe en. Batteriet på vores el ladcykel kan køre i op til 5-9 timer alt afhængig af belastning, og en opladning tager ca. tre timer. Hvis du skulle risikere at din el ladcykel løber tør for strøm på en cykeltur, så kan du altid bare cykle videre som på en helt normal cykle. Du kan altid se, om batteriet er ladt op ved at trykke på en knap på batteriet. Derudover kan du også se hvor meget motorkraft du bruger, hvor langt du har cyklet og hvor hurtigt du køre.

Fordele ved en el ladcykel

  • Den skaber oplevelser for hele familien.
  • Den løser hverdagens transport problemer og udgifter.
  • En el ladcykel er en god miljøvenlig løsning og giver motion.
  • Batteriet har en levetid på 2-3 år ved normal kørsel og vedligeholdelse

Hvornår skal man skifte batteriet?

Batterilevetiden på en el ladcykel afhænger meget af motorbelastning og strømforbruget. Nogle vælger at skifte batteriet ud efter 6 måneder, mens andre skifter ud efter 4 år. Jo mere vægt det er på cyklen jo kortere er levetiden på batteriet, hvis man bruger det hver eneste gang man er ude og cykle en tur.

God service og levering til døren

Hos cargokid.dk giver vi dig muligheden for at slippe for at sidde i lange trafik køer igennem byen, samt parkeringsbøder og udgifter til benzin. Når du bestiller en el ladcykel hos os, sørger vi altid for at leverer dem 100% samlet, så de er klar til brug uden kedelige ekstraudgifter. Vores el ladcykel er meget nem at justere i højden, hvilket gør det let for hele familien at få glæde af den. Uanset hvilken højde eller vægt du har, så vil du altid kunne gøre brug af vores el ladcykel uden problemer. Derudover giver vi 3 måneders garanti på batteriet.

Så hvad venter du på? Hop ind på cargokid.dk og køb en el ladcykel til familien. Du er mere end velkommen til at komme forbi din nærmeste butik og prøve en el ladcykel inden du køber. På den måde kan du nemlig være helt sikker på, at du finder den rigtige el ladcykel for dig eller familien.