Hos K. C. Pedersen finder du et stort udvalg af armslynger

Sportsskader, en musearm, en forkert arbejdsstilling eller en pludselig bevægelse kan i værste fald ende med en skulder- eller armskade. Uanset hvilken grund kan en støttende armslynge hjælpe dig efterfølgende.

En armslynge kan bruges til at fiksere din arm, så du hele tiden er opmærksom på dine bevægelser og derved ikke får flere smerter. Den kan forhindre, at du overanstrenger din arm i helingsprocessen efter et brud, eller den kan hjælpe dig til, at din arm får ro i en periode.

Fakta om armslynger

En armslynge støtter din arm. Slyngen går bag om ryggen, og din arm fastholdes af en sele tæt til kroppen. Du kan få modeller, der blot støtter en smule eller modeller med mere støtte, hvor din arm hviler i et rør med støtte til både over- og underarm. Når du skal vælge din slynge til arm, skal du overveje, hvad den skal hjælpe dig med. Er det for at stabiliseret et led efter et brud? Er det for at få aflastet din arm, eller er det for at mindske smerter i din arm?

Det vigtigste er, at du finder en model, der passer til dig, og som ikke giver dig spændinger i nakke og ryg. Derfor beder K. C. Pedersen dig vælge størrelse på nogle af modellerne. Størrelsen finder du ved at måle din underarm, og målet angiver så, hvilken størrelse du skal vælge. De fleste modeller kan bruges både til højre og venstre arm, men tjek det lige, inden du bestiller.

Priserne på de forskellige modeller ligger mellem 205 og 452 kroner.

Alle modeller er af et let materiale, og de kan vaskes i vaskemaskinen.

Er det en behandler, der har rådet dig til at bruge en armslynge, vil du få råd og vejledning der om hvilken model, du skal have. Ellers skal du kontakte din praktiserende læge.

Om K.C. Pedersen

Firmaet har 25 års erfaringen indenfor personlige hjælpemidler. Du finder et stort udvalg af hjælpemidler til aflastning, som fx armslynger, produkter til genoptræning eller produkter, der f.eks. kan hjælpe ældre med til at gøre hverdagen lettere. De har gratis rådgivning, så du kan også tage fat i dem, hvis du bliver i tvivl om hvilken model, du skal vælge.

Har du fået bevilget din armslynge af kommunen, har K.C. Pedersen erfaring med at hjælpe med ansøgningen. Du kan finde flere informationer om dette på hjemmesiden.

Levering sker i løbet af et par dage, så du hurtigt kan få glæde af din nye armslynge med en bestilling hos dem.