Hjemlig wellness med plejende ansigtscremer og velduftende badesalte

Der er ikke den ansigts- eller kropspleje, du ikke finder til din hudtype hos www.badeanstalten.dk. Her har din velvære, både fysisk og mentalt, førsteprioritet, så du er garanteret de sundeste og mest naturlige plejeprodukter, der er at finde på markedet. Fælles for alle produkter, du finder på siden, er, at de er fremstillet af naturlige ingredienser i Danmark, så din hud udelukkende bydes det bedste fra naturens side. Tjek selv udvalg af alt fra ansigtscreme og bodylotions til badesalt og massageolie ud hos Badeanstalten i dag.

Badeanstalten forhandler ansigtscremer til alle hudtyper

Plej din hud dagligt med en skøn og fugtgivende ansigtscreme fra det skønne udvalg hos Badeanstalten. Her forhandles ansigtscremer til normal og kombinationshud, så alle hudtyper kan være med. Med de forskellige typer ansigtscremer kan alle være med, da den enkelte creme er udviklet med særlige egenskaber for øje. Vælg bl.a. mellem cremer, der regulerer talg- og kollagenproduktion, øger celleproduktion, mindsker rynker og meget andet. Du kan altid læse yderligere information om den enkelte ansigtscreme ved at klikke ind på den. Tag dig tid til selvforkælelse og velvære med en ansigtscreme fra siden, som du er sikker på at blive vild med. Mange har allerede deres favorit creme her fra sortimentet.

Tag en blødgørende badesalt med i kar- eller brusebadet

Tilfør lidt ekstra velvære og wellness i hverdagen med en badesalt fra Badeanstalten. Badesalte kan bruges i både karbade og brusebade, sågar fodbade, hvis det er noget, du praktiserer. Når du vælger en badesalt her fra sortimentet, er du sikker på et plejende og velværende produkt, der udelukkende består af naturlige ingredienser. Udover at blødgøre og give fugt til din hud er badesaltet også med til at få dig ned i gear og have en stund med ro og afslapning for dig selv. En salt herfra er altså et indkøb til både din fysiske og mentale sundhed, så tøv ikke med at gå på udkig efter din foretrukne duftvariant. Vælg mellem bl.a. duft af rose og nektar, agurk og mynte m.fl.

Snyd ikke dig selv, din mentale og fysiske sundhed for de skønne og naturlige plejeprodukter til både ansigt og krop fra Badeanstalten. Her er du og din sundhed i første række, så du er garanteret den bedste service og de lækreste produkter på markedet. Lad dig inspirere af de forskellige sortimenter på den flotte side.