Har I brug for frugt på arbejdspladsen? Så læs med her

Frugt er en lækker og hurtig snack, som kan findes i mange forskellige typer – det er derfor nemt, at finde noget hvor alle kan være med, og den helt ideelle snack at have på arbejdspladsen, både som snack i forbindelse med den almene hverdag, men også når der afholdes møder. 

Forsøg med en frugtordning

En måde at sørge for, at der altid er frisk frugt på arbejdspladsen, er ved at indgå i en frugtordning. Der findes Firmafrugt og frugt til firmaer – FrugtKurv eller FrugtKasse – Frugtordning til døren, som giver en stor frihed til at beslutte, hvornår og hvilken frugt, der leveres. Det, I vælger, bliver leveret direkte til hoveddøren og så er det blot at stille det frem. 

Frugtkurven er FrugtKurve og FirmaFrugt – frugt til virksomheder – Frugtordning erhverv, og egner sig derfor perfekt til virksomheder. Afhængigt af firmaets behov, kan frugtkassen- eller kurven skræddersys, så den indeholder de frugter der ønskes og den mængde der er nødvendig. På den måde mindskes madspildet. 

Bestil specifikt til møder eller andre forsamlinger

Udover at frugtkurven egner sig godt til personale, kan den også være god, hvis der afholdes mange eller få møder. Til et godt møde hører sig også lidt snacks og forfriskninger. Med en frugtordning er det muligt at bestille specifikt til sådanne møder.

Ligeledes er det muligt at tilføje andre snacks i form af nødder og dadelkugler til ordren. Gennem nogle frugtordninger er det også muligt at bestille mælk og sodavand sammen med frugten. Det dækker jer ind på de fleste fronter, og I har derved et udvalg, hvor de fleste vil kunne vælge en forfriskning, de kan lide.