Forlæng levetiden på dit høreapparat med Prowax minifit

Bruger du høreapparat? Er du meget glad for dit høreapparat, og ønsker du at kunne bruge det i så lang tid som muligt? Så bør du anskaffe dig Prowax minifit.

Hvis du bruger høreapparat, kan du ikke undgå, at der kommer snavs i og på det. Dette kan godt være irriterende og forstyrrende, og så kan det ende med at skade dit apparat. Men ved at udskifte filtrene jævnligt forlænger du levetiden på dine høreapparater, da Prowax minifit skaber en barriere mellem apparatet og snavs samt andre ødelæggende partikler. Med Prowax minifit bringer du altså antallet af reparationer af dit apparat, samtidig med at du sikrer den bedst mulige lydkvalitet. Disse filtre skal udskiftes ca. hver fjerde uge for at opnå den optimale effekt.

Prowax minifit voksfiltre passer til Oticon høreapparater med minifit recievere, som er mindre end nogle andre Prowax filtre. Disse filtre passer dog til flere af Oticons i-øret apparater.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dine Prowax minifit.

Fordele ved Prowax minifit

Der er altså mange fordele ved at anskaffe sig Prowax minifit til sit høreapparat. Først og fremmest forhindrer de snavs og fugt. Dette kan let virke irriterende at have i øret, samtidig med at det forlænger levetiden på dit apparat. Derved kan du altså have glæde af dit høreapparat i lang tid, og du skal ikke ud og investere i et nyt lige foreløbigt. Et høreapparat er ingen billig investering, og hørelsen er et af de mest brugbare sanser, vi har. Derfor skal vi værne om den, og hvis det kræver at bruge høreapparat, så skal vi også passe rigtig godt på det. Derudover så passer disse voksfiltre også i mange apparater, og derfor kan du altså ikke gå helt galt i byen, hvis du beslutter dig for at prøve Prowax minifit. Du kommer med garanti til at kunne mærke forskel på dit apparat, og du bliver mere glad for det end før. Det skal være behageligt at bruge høreapparat, og det kommer det til at være med Prowax minifit.