Føl dig tryg med komplet kameraovervågning

Hos L&E har vi professionel erfaring med installation af video og kameraovervågning til erhverv og private. Med over 30 års erfaring indenfor branchen, har vi specialiseret os i at levere kameraovervågning koblet sammen med tyverialarm, adgangskontrol og meget andet til nogle af de lidt større alarmsystemer. Uanset hvilken løsning du er interesseret i, om så det er kameraovervågning til eget hjem eller virksomhed, så kan det være rigtigt svært at finde rundt i de mange løsninger og vide hvad der egentligt er bedst for en selv. Det kan vi hos L&E gøre rigtigt let for dig. Med hjælp fra vores yderst kompetente og professionelle alarmteknikere kan de hjælpe dig godt på vej og guide dig sikkert igennem hele processen ved at komme forbi til en snak. Hop ind på vores hjemmeside eller giv os et kald for at høre mere om de forskellige slags muligheder.

3 slags typer af kameraovervågning:

Verifikationskamera – Hvad sker der lige nu?

Observationskamera – Hvor sker der noget lige nu?

Identifikationskamera – Hvem gør noget lige nu?

Ved at vælge et samarbejde med os får du:

  • En professionel samarbejdspartner med over års erfaring indenfor branchen som installatør og leverandør.
  • Produkter der baseret på moderne og ny teknologi.
  • Fleksible og brugervenlige løsninger.
  • Årlige relevante alarmkurser.
  • Løsninger der kan optimeres, løbende udvides og tilpasses nye behov.
  • En installatør der udelukkende benytter kontrollerede og godkendte alarmprodukter.

Kan man lave alarm med kameraovervågning også?

Ja, det kan man. Der er virkelig mange muligheder for integration til andre alarmsystemer, som f.eks. en tyverialarm. Det vil være den alarm som sender beskeder om indbrud til kontrolcentralen eller en af dine tilkoblede mobiltelefoner. Kameraovervågningen vil give analyse og besked til alarmen om eksempelvis personer eller køretøjer i et uønsket område, hvilket gør at alarmen bliver aktiveret. Er der forsøgt sabotage på kameraovervågningen bliver dette også detekteret og meldt ind med et signal. Omvendt så  kan tyverialarmen også sende signaler til kameraovervågning for at påbegynde optagelser, hvis tyverialarmen pludseligt bliver aktiveret.

God service hos L&E

Hos L&E står vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis i skulle have spørgsmål eller lignende omkring kameraovervågning. Vi har massere af professionel erfaring indenfor branchen, og derfor garanterer vi at vi næsten altid kan finde en løsning, der vil passe perfekt til netop dit eller jeres behov. Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige løsninger eller hvad vi kan tilbyde, så du velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44, eller ksrive en mail til info@l-e.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!