Flot og moderne modetøj fra Mimi de Paris

Der er stribevis af kendte modetøjmærker fra ind – og udland i kataloget hos Mimi de Paris lige nu. F.eks. kan du kigge nærmere på deres eksklusive udvalg fra Bitte Kai Rand, der siden 1981 har været et af de fremmeste tøjmærker herhjemme. Ved samme besøg kan du også tage et kig på udvalget af Fine Copenhagen i butikken, som ligeledes har meget at byde på. Læs mere om begge mærker og om butikken i artiklen herunder.

Mimi de Paris har smukt kvindetøj fra Bitte Kai Rand

Siden tøjmærket blev grundlagt tilbage i 1981, har Bitte Kai Rand været synonym med dansk modetøj, når det er bedst. Har Bitte Kai Rand også en særlig plads i dit hjerte, eller vil du måske snarere finde ud af, hvorfor mærket er så populært, så besøg www.mimideparis.dk. Her har de nemlig samlet et bredt udsnit af det nyeste og bedste modetøj fra Bitte Kai Rand og næsten med garanti også tøj, som vil falde særligt meget i din smag og passe perfekt til din personlige stil. Kataloget fra Bitte Kai Rand byder bl.a. på sweatre, kjoler, trøjer i silke, flæsekjoler, kimonoer, skjortekjoler, stretch bukser og meget mere. Alt sammen er udført i unikke og stilrene design, der passer perfekt til den selvsikre og modebevidste kvinde. Bitte Kai Rand har altid været rettet mod kvinder med personlighed, der ikke er bange for at klæde sig på efter sin egen smag. Hvis det tiltaler dig, vil kataloget med Bitte Kai Rand hos den danske forhandler helt sikkert være noget for dig.

Du kan få lækkert tøj fra Fine Copenhagen

Som før nævnt kan du også glæde dig til et skønt udvalg af Fine Copenhagen modetøj hos Mimi de Paris i disse dage. Her bliver man bl.a. præsenteret for trøjer, kjoler, nederdele, trench coats, bælter og blazers. Fine Copenhagen kataloget byder på moderne og klassiske design på én og samme tid, og tøjet har sædvanligvis et strejf af boheme og et lidt råt udtryk. Fine Copenhagen var oprindeligt kendt for førsteklasses skindtøj, men som kataloget hos den danske modetøjsforhandler vidner om, har man sidenhen også bevæget sig i nye spændende retninger – altid til fordel for den modebevidste kunde.

Har du endnu ikke været forbi Mimi de Paris og kigget deres udvalg af modetøj fra mærker som Fine Copenhagen, Bitte Kai Rand, Imperial Fashion, Tif Tiffy med flere igennem? Så kan det helt klart anbefales. Der er virkelig meget fint og spændende modetøj at kigge igennem lige nu.