First Floor CPH har udendørs ståltrapper til huset

Sæt et industrielt præg på din indretning med New Yorker løsninger fra First Floor CPH. First Floor CPH og deres mange flotte designs sørger for, at du får mest muligt ud af din bolig. Holder du derfor af smuk indretning og funktionelle produkter, bør du gå på opdagelse i de mange lækre løsninger på www.firstfloorcph.dk.

En udendørs ståltrappe fra www.firstfloorcph.dk er specialdesignet

En udendørs ståltrappe tilpasses altid din specifikke bolig eller din arbejdsplads unikke kontor. En udendørs ståltrappe skal nemlig kunne opfylde netop de behov, du står og mangler hjælp til — hvad end dette er terrænforskelle eller behov for en udgang fra førstesalen. Uanset hvilken løsning du vælger fra First Floor CPH, designes din udendørs trappe altså med fokus dig og dine individuelle ønsker angående funktionalitet og æstetik. En udendørs trappe produceres som standard i et mat-sort stål med en smule struktur. Du har dog altid muligheden for at kombinere disse materialer med for eksempel træ og derved gøre din udendørs ståltrappe helt din egen. En udendørs ståltrappe er som regel en smule dyrere end en indendørs trappe. Dette skyldes, at en udendørs ståltrappe altid galvaniseres, sådan at du får en trappe leveret, der kan tåle både vind og vejr.

Med en flot svingdør i glas tilføres noget unikt

Find også muligheden for en svingdør i glas hos First Floor CPH. En svingdør i glas er oplagt til at afskærme forskellige dele af et lokale uden at gå på kompromis med lysgennemgangen. Benyttes en svingdør i glas for eksempel i en virksomhed, kan den facilitere, at medarbejdere bagerst i lokalet kan arbejde i ro og mag, mens kunder ekspederes ved indgangen. Problemer med lydgener løses derfor nemt med en service som en svingdør i glas. Yderligere er en svingdør i glas et æstetisk tillæg til enhver butiks indretning, der især er med til at give kunder et godt indtryk af den virksomhed, de er på besøg hos. De rene sorte linjer står nemlig altid i flot kontrast til de ofte hvide vægge, og de kan yderligere være med til at få rummet til at føles en hel del større. Vælger du at få lavet ruderne højere, end de er brede, løftes hele rummet nemlig opad, samtidigt med at det lader lyset strømme ind, hvilket alt i alt skaber en ganske behagelig atmosfære. Dette betyder også, at en svingdør i glas egner sig til private boliger. På www.firstfloorcph.dk kan du se eksempler på, hvordan en svingdør i glas kan hjælpe dig med at opgradere din indretning betydeligt!