Find en kælk fra Dantoy eller RollySnow i god kvalitet på www.legebyen.dk

Elsker du vinter, sne, kælketure og skiture? Sæt gang i vinterfornøjelserne med en kælk, bobslæde eller et numsebræt til dig eller dine børn. Læs mere om de forskellige muligheder på legebyen.dk eller her i artiklen.

Find en bobslæde, kælk eller et numsebræt til vinterens glæder hos Legebyen.dk

Er du glad for kulde og sne? Nyd vinteren med en kælk, bobslæde eller et numsebræt fra legebyen.dk, hvor du finder et bredt udvalg af legetøj til vintermånederne. Der er ikke noget bedre, end når det ganske, danske land endelig bliver dækket af hvid sne, og det er muligt at komme ud og nyde det i haven eller på den lokale kælkebakke. Derudover er det også oplagt at have kælkeudstyret i orden, når turen går til Østrig eller Norge på skiferie. Hvis det er første gang de mindste i familien skal stå på ski, er det en god ide at have en alternativ aktivitet, der kan give glæde og opmuntring, når benene er trætte efter mange timers intens skitræning. De fleste kælke og slæder på www.legebyen.dk passer bedst i størrelsen til børn, men med lidt forsigtighed, er der også god mulighed for, at de voksne kan få sig en tur. På hjemmesiden finder du som sagt et bredt udvalg af slæder, der spænder fra simple numsebræt til mere avancerede bobslæder med rat, som mest henvender sig til lidt større børn, da det kræver lidt teknisk kunnen at styre dem. Fælles for alle bobslæderne er, at de har en praktisk snor, så det er let at trække dem op ad bakken eller hjem igen efter endt køretur. Derudover har de fleste bobslæder også bremser i siderne, som også kan bruges til at styre slæden med. Gå desuden ikke glip af twister-slæden, der modsat numsebrættet giver mulighed for at rotere hele vejen rundt, når du suser ned ad bakken. Her kan selv den mest eventyrlystne voksne få sin sag for. Er du nysgerrig efter at vide mere og se billeder af de mange flotte kælke? Så besøg Legebyen.dk allerede i dag.

John Deer kælk fra RollySnow eller Svanemærket bobslæde fra Dantoy?

Udover diverse slæder og bobslæder finder du som nævnt også andet udstyr til vinteren på legebyen.dk, herunder sneskovle til børn. Disse og mange af kælkene fås fra danske Dantoy, hvilket har den ekstra fordel, at legetøjet er Svanemærket. De er desuden kendt for at lave legetøj i plast af en god kvalitet, og derfor går du aldrig helt galt i byen, når du købet et produkt produceret hos dem. Du finder desuden forskellige slæder i plast fra RollySnow, herunder en John Deer slæde. Det er et oplagt valg, hvis du er mest til den gammeldags udformning på de klassiske trækælke med meder forneden. Uanset præference er der en god chance for, at du finder din favoritkælk hos Legebyen.dk.