Find Daiwa hjul og Patagonia tøj hos Effektlageret

Er du lystfisker, eller fisker du på professionelt niveau? Uanset hvor øvet du er, har Effektlageret alt det udstyr, du skal bruge på fisketuren. Du kan bruge Daiwa hjul, som er lavet i ekstrastærke og robuste design, hvilket gør dem langtidsholdbare selv under modstridige forhold. I det danske vejr er det også altid en god idé med noget solidt beklædning. Læs mere om Daiwa og Patagonia tøj herunder.

Effektlagerets Daiwa hjul er i holdbare design

Ønsker du dig nogle hjul med smarte egenskaber som ekstra beskyttelse imod saltvand? Daiwa hjul opfylder dette krav. Du kan overveje en model med magnesium ramme, et materiale, der er produceret til at modstå saltvand. Samtidig giver Daiwa hjulet med magnesium rammen en særligt stor styrke på trods af at det ikke vejer meget. På den måde får du kombinationen af holdbarhed og brugervenlighed i et og samme hjul.

Overvej også et high-end hjul fra Daiwa, som indeholder de vildeste teknologier. Du kan få et Daiwa hjul med holdbart aluminium hjulhus, bronze tandhjul og gearing. Dette hjul har også en sublim bremse og en rotor i letvægtsklassen, for materialerne er i topkvalitet. Linen og hjulhuset er beskyttet mod vand og lignende, så Daiwa hjulet holder længe og giver uproblematisk indspinning. Det nye bremsesystem resulterer i en unik og glidende spolestabilitet med en konsekvent bremsekraft. Altså er et Daiwa hjul til dig, der elsker udfordringen i fiskeriet.

Gør dig klar til fisketuren med Patagonia tøj

Tasker, huer, kasketter, jakker, bukser, støvler og waders – du finder det hele blandt Effektlagerets udvalg af Patagonia tøj. Klikker du ind på deres hjemmeside, kan du altså hurtigt være klar til fisketuren. Patagonia tøj er specialdesignet til fisketure. Derfor excellerer tøjet på to parametre: komfort og holdbarhed. Tøj fra Patagonia fås nemlig i fremragende tekstiler. Så uanset om du mangler en jakke til at holde dig varm i tidlige morgentimer ved søen eller nogle waders, der kan holde dig tør på båden, er Effektlagerets udvalg et oplagt valg.

Tag for eksempel en jakke med smarte lavprofillommer til flueæsker og håndvarmerlommer. Samtidig er hætten justerbar, ventileret og en krave, som giver god beskyttelse i dårligt vejr. Derudover har dette Patagonia tøj manchetter, som holder armene tørre, og et mesh-foret hylster gør det muligt at dræne vand. Pasformen er trækfri, så komforten er i højsædet. Patagonia tøjet har de perfekte funktioner til fisketuren. Klik ind på www.effektlageret.dk, og find det, der passer til dig. Spørg dem også gerne til råds – de er eksperter på området.