Find alt du behøver til dine dyr gennem monis

I efteråret 2013 deltog de i deres første krybdyrmesse, som gav startskuddet til hele konceptet. De havde undervurderet den plads, de ville få brug for til deres stand, og tanken var blot at sælge nogle skildpadder, men allerede dengang gik det stærkt. Som du kan se på billedet nedenfor, er der løbet meget vand siden de tidlige dage, og Monis er i dag i konstant forandring med nye udviklinger hele tiden. De husker stadig den første messe, det var kaos og de var ret grønne, men de blev også godt modtaget af deres nye potentielle kunder. I dag er de en fast del af de fleste danske krybdyrmesser og har endda udvidet deres forretning til også at omfatte andre dyr som fugle, gnavere og fisk. Besøg monis i dag og se det store udvalg.

Monis tilbyder alt indenfor tilbehør

Monis Reptiles er stolte af at være associeret med nogle af de største navne i reptilbranchen i dag. De udvider hele tiden deres portefølje af mærker og produkter for bedre at kunne opfylde deres kunders behov, og de er altid på udkig efter nye og innovative produkter, der kan gøre en forskel i livet for reptilentusiaster overalt. Nogle af de mærker, som de i øjeblikket distribuerer, omfatter Nekton, Hugro og Reptiles Expert. De er også agenter for flere andre mærker, herunder Zoo Med og Exo Terra. Med et så bredt udvalg af produkter er de sikre på at have noget for enhver smag.

Bredt udvalg af forskelligt tilbehør og andet til dine krybdyr gennem monis

Leder du efter det perfekte tilbehør til dit krybdyr? Kig ikke længere end til Monis Turtles. Deres brede udvalg af tilbehør til krybdyr er både omfattende og alsidigt, hvilket gør det nemt at finde præcis det, du har brug for til dit terrarie. De fører produkter fra førende producenter og leverandører fra hele verden, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige kvalitet. Uanset om du leder efter falske huler eller planter, har de alt, hvad du behøver for at få dit krybdyr til at føle sig hjemme. Gennemse deres udvalg i dag, og find det perfekte tilbehør til dit kæledyr.