Få mere kulør på strikketøjet med flerfarvet garn

Med flerfarvet garn behøver du ikke selv sidde og kombinere farverne fra forskellige garnnøgler. Flerfarvet garn er både nemt og sjovt at arbejde med, og det giver dig mulighed for at lave unikke strikkeprojekter med masser af knald på farverne.

Hos Kreativgarn kan du finde mange forskellige flerfarvede garnnøgler fra kendte brands. Alle garnnøglerne er af høj kvalitet, så du får de flotteste og lækreste strikkeresultat – hver gang.

Flotte mønstre med én enkelt garnnøgle

Hvis du gerne vil strikke et multifarvet tæppe, så er det besværligt at sidde og bakse med flere nøgler af garn i forskellige farver for at få det farvespil, du drømmer om.

Prøv at strikke med flerfarvet garn fra Kreativgarn. Du vil få nogle helt unikke og sjove mønstre, og ingen strikkeprojekter bliver fuldkommen ens.

Farveskiftende effekt med håndfarvet garn

Når garnet farves i hånden, bliver farvefordelingen helt tilfældig. Derfor er der ingen håndfarvede garnnøgler, som ser ud på samme måde. Resultatet er multifarvet garn, som kan bruges til kulørte strikkeprojekter.

Resultaterne taler for sig selv. Du kan opnå den fantastiske farveskiftende effekt uden selv at skulle sidde og skabe de farverige mønstre.

Hvad kan man bruge flerfarvet garn til?

Du kan strikke med flerfarvet garn på præcis samme måde som med dit almindelige garn. Derfor er der ingen grænser for, hvilke projekter du kan få strikket sammen.

Flerfarvet garn er blandt andet oplagt at bruge til en hyggelig julesweater eller et farverigt sjal. Det er også oplagt at strikke et par flerfarvede hyggesokker, som kan bringe lidt liv og farve ind i de kolde vintermåneder.

En sjovere strikkeoplevelse

Strikkeoplevelsen bliver både sjovere og nemmere, når garnet skifter farve helt af sig selv. Hvis du er nybegynder og ikke har strikket en masse før, så er flerfarvet garn ideelt at starte med. Det er nemlig meget nemmere at opnå den farveskiftende effekt med én enkelt garnnøgle.

Tag et kig på Kreativgarns store udvalg af farveskiftende garn. Hvis du ikke er vild med pang- og regnbuefarver, så sælger Kreativgarn også mere monotone garnnøgler med få farveskift.

Du kan finde flerfarvet garn i behagelige materialer som bomuld og mohair, som er nemt at arbejde med og behageligt at have på, hvis du for eksempel strikker en cardigan eller et par sokker.

Mange af garnnøglerne fra Kreativgarn er også garnblandinger, som er sammensat for at give mere blødhed og en højere slidstyrke.