Få flotte kompostbeholdere til din have hos Thy Metal

Mangler du noget, der kan gøre din have til noget helt særligt? Så kunne du overveje en af de eksklusive kompostbeholdere, som du kun får hos Thy-Metal.

En kompostbeholder behøver ikke at være en kedelig oplevelse i haven, det har Thy-Metal i hvert fald sørget for at, det ikke bliver. Deres kompostbeholdere kommer i flere forskellige materialer, og deres design gør, at du får eksklusivitet hjemme i haven.

Hvis du vil vide mere, så kan du finde hele deres udvalg på thy-metal.dk, eller du kan læse videre her for at få mere information.

Kompostbeholderen fås i forskellige designs

Hos Thy-Metal kommer din kompostbeholder i forskellige materialer. Du kan få dem i cortenstål, galvaniseret stål og råt stål.

De har også flere forskellige størrelser at vælge mellem. Så du kan få modeller, der er 50x50x100cm, og du kan få modeller, der er større.

Når du vælger en kompostbeholder fra Thy-Metal, så behøver du ikke at gemme din beholder væk i haven. Deres flotte materialevalg gør nemlig, at du får lyst til at placere din kompostbeholder, hvor alle kan se den.

Lad dig forføre af hele deres udvalg på thy-metal.dk.

Thy Metal leverer en rottesikret kompostbeholder

Når du vælger at købe en kompostbeholder hos Thy-Metal, så er den naturligvis også rottesikret, så du ikke skal bekymre dig om ubudne gnavere i din kompost.

Rotter er en gæst, som ingen har lyst til at få på besøg, men de vil naturligvis blive tiltrukket af varmen, der kommer fra kompostbunken.

Hvis du vælger en model fra Thy-Metal, så får de dog ikke lov til at komme ind i varmen.

Du kan også få højbede og sneglehegn hos dem

Hos Thy-Metal kan du også få andre eksklusive varer. Du kan blandt andet få højbede i cortenstål, og du kan få sneglehegn til selvsamme højbede.

Hvis du i forvejen synes, at Thy-Metals kompostbeholdere kunne være noget for dig, så vil du helt sikkert heller ikke blive skuffet over deres udvalg af højbede og tilhørende sneglehegn.

Thy-Metal leverer nemlig eksklusivitet over hele linjen.

Køb en flot kompostbeholder hos Thy-Metal

Køb en flot kompostbeholder i cortenstål eller galvaniseret stål hos Thy-Metal.

Tag samtidig et kig på deres andet udvalg, som også virkelig kan give din have noget helt eksklusivt. Hos Thy-Metal får du ikke bare noget brugbart til din have, du får design, kvalitet og holdbarhed med i handlen.

Se hele udvalget på Thy-metal.dk.