Få et drikketrug til løsdriftsstald hos Dan Egtved

Til dit kvægbrug kan du finde smart udstyr, der gør livet nemmere for både dig og dyrene, hos Dan Egtved. Virksomheden, som har en lang historie bag sig og masser af indsigt i kvægbrug, forhandler eksempelvis drikketrug til løsdriftsstald. På www.dan-egtved.dk kan du også finde en manuel kobørste. Med begge disse produkter forkæler du i høj grad dine dyr. Læs mere herunder om præcis, hvilke fordele der er ved denne slags udstyr.

Dan Egtved har to drikketrug til løsdriftsstald

Først og fremmest er det vigtigt, at du får en fornemmelse for, hvad et drikketrug til løsdriftsstald fra www.dan-egtved.dk er. Drikketrugene er store beholdere til vand lavet i solide, rustfrie materialer. Når det kommer til drikketrug til løsdriftsstald, har de hos Dan Egtved to forskellige valgmuligheder. Du kan vælge et drikketrug til løsdriftsstald med Topaz ventil eller med Maxiflow ventil. De kan bruges i kombination med cirkulationssystemer, fås med rammer og monteres på eksempelvis væggen. Begge modeller hos Dan Egtved fås i forskellige størrelser og kapaciteter – op til 500 liter. På den måde er der med stor sandsynlighed netop det drikketrug til løsdriftsstald, du har behov for.

Få styr på koens kløe med en manuel kobørste

Klikker du ind på www.dan-egtved.dk, er det ikke kun fodring- og drikkeudstyr til kvæget, du finder. Du kan også få en manuel kobørste. Faktisk er dette ikke kun et godt værn mod kløe for koen. Det er også en måde, hvorpå den kan rengøre sig og slippe fri for skidt. Derudover øges blodcirkulationen ved berøring med en manuel kobørste. Går du på jagt efter en manuel kobørste hos Dan Egtved vil du kunne finde smarte modeller, der passer til dyr i forskellige størrelser. Deres manuelle kobørster er fremstillede i kvalitetsmaterialer som special-kunststof. Du kan få en model, der begynder at rotere automatisk, når dyrene rører den. På www.dan-egtved.dk kan du også få modeller med elektronisk tidsstyring. Med de manuelle kobørsters sikkerhedsindstillinger, er der ingen risiko for at kvæget lider overlast.

Du bør helt absolut overveje at undersøge sortimentet hos Dan Egtved. De leverer til hele Norden, og de har været i branchen i rigtig mange år. På den måde er du sikret, at du får drikketrug til løsstaldsdrift og manuelle kobørster i højeste kvalitet. Har du brug for hjælp til at vælge blandt deres mange produkter, står de dygtige medarbejdere klar til at tage imod spørgsmål.