Få styr på jeres lager

Ro og orden skaber et trygt og rart hjem. Dette gør sig også gældende på en arbejdsplads. Kollegaer og arbejdsgivere har mere ro i hovedet, hvis diverse lagere og arbejdsrum er sorteret og velorganiserede. Ved at holde orden på arbejdspladsen, kan I både spare tid og kræfter, som hurtigt kan gå, hvis ting ikke ligger hvor de skal, eller der blot er rodet forfærdeligt rundt i det. Ønsker I at skabe bedre orden på jeres lagerafdeling, med inventar som kan holde til lidt af hvert, så læs med her.

Organiser lageret med reoler

Et lager består oftest af et stort rum, som opmagasinerer et hav af forskellige ting. Også typisk for et lager er, at der hele tiden kommer mange ting ind og mange ting ud. Gør derfor jer selv en tjeneste, og placer jeres inventar på en lagerreol af god kvalitet. Lagerreoler skal typisk bærer meget vægt, så dette er ikke et sted, som I ønsker at gå på kompromis. Reolerne kommer i forskellige modeller og størrelser, alt efter jeres behov. Er det tunge ting, som skal stå derpå, er en stålreol et godt bud, hvorimod en universalreol både kan bruges som stål- hylde- og arkivreoler.

Gode til store og små lagre

Umiddelbart lader det til, at disse lagereoler gør sig bedst egnede på store lagre. Dette er dog ikke tilfældet. Som sagt, findes reolerne i et hav af forskellige størrelser, hvoraf de ligeledes gør sig gældende på mindre lagre. Er I en virksomhed, som oftest har brug for at flytte rundt på mange ting, fås reolerne også mobile, altså med mulighed for at flytte rundt på dem, da de er udstyret med hjul. Dette er uhyre praktisk, hvis der skal omrangeres flere ting. Så mangler I system på jeres lager, og gerne vil have mere frihed og orden, er organisering på en lagereol et godt sted at starte.