Er du blevet sigtet i en sag? Så kan en forsvarsadvokat hjælpe dig

Er du blevet sigtet i en sag, så kan det være nødvendigt, at du allierer dig med en dygtig forsvarsadvokat. Det er en advokat, der har specialiseret sig i at forsvare sigtede i strafferetslige sager, og det er således en advokat, der udelukkende har sit fokus på, at du får det bedst mulige udfald ved en eventuel retssag.

Sådan vælger du den rigtige forsvarsadvokat

Vigtigheden af at vælge den rigtige advokat er enorm, og derfor stiller det også store krav til, hvem du i sidste ende vælger, der skal have det overordnede ansvar for din sag. Men hvordan vælger du den helt rigtige forsvarsadvokat? Nedenfor kan du blive klogere på nogle af de faktorer, som du bør lægge vægt på i dit valg.

Tillid er altafgørende

Noget af det absolut vigtigste, når du skal vælge forsvarsadvokat, er, at du har en god mavefornemmelse, og at du ikke mindst har tillid til din advokat. Det er din advokat, der skal tale din sag under en eventuel retssag, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du stoler på, at vedkommende gør lige netop dette.

Erfaring er også vigtigt

Det er også vigtigt, at du vælger en forsvarsadvokat med stor erfaring. På den måde kan du være sikker på, at du får de mest retvisende svar på dine spørgsmål, og at du samtidig får den bedste juridiske indsats i din sag.

Møderet i Landsret og Højesteret

Det er aldrig til at vide, hvor din sag ender henne. Måske bliver den taget hele vejen til Landsretten eller til Højesteretten. Derfor kan det være en god ide fra start af at vælge en forsvarsadvokat, der har møderet i både Landsret og Højesteret. Ellers kan du risikere, at du i sådanne tilfælde skal finde en anden forsvarsadvokat til at tage sig af sagen, når den kommer til de øverste retslige instanser i Danmark. Det vil i så fald kræve, at du først skal sætte dig ind i, hvilken advokat du skal vælge, og efterfølgende skal vedkommende sætte sig ind i din sag fra begyndelsen af.

Hos Advokatfirmaet Strauss og Garlik kan de være med dig hele vejen, da de netop har forsvarsadvokater til straffesager, der har møderet i både Landsret og Højesteret. Du er altid velkommen til at kontakte dem for en indledende samtale om din sag, hvor du også kan få afklaring på, om du overhovedet har brug for en advokat.