Direkte Import er butikken med kvalitetsmøbler

Hver gang man besøger Direkte Import, finder man et bredt og spændende udvalg af kategorier, man kan kigge nærmere på og lade sig inspirere af. Her kan man blandt andet købe nye flotte havemøbler til haven, terrassen eller altanen, et flot vitrineskab til stue eller køkken og flotte gulvspejle. Uanset hvilken type møbler du vælger at købe hos dem, er kvaliteten altid helt, som den skal være. Derudover kan du være sikker på, at serviceniveauet er i top. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

I butikken hos Direkte Import kan du finde de bedste møbler

Direkte Import har i efterhånden en del år været et oplagt sted at kigge hen som det første, når man for eksempel skal købe nye havemøbler eller møbler til stuen. Butikken kendes nok især for at være dem med det måske bedste udvalg inden for vitrineskabe, og kategorien med vitrineskabe fortjener da i den grad også et kig, når man går deres udvalg igennem. Men butikken har også mange andre kategorier, man kan kigge nærmere på, hvor man vil kunne finde interessante produkter. Tag bare deres udvalg af havemøbler. Her kan man lige nu finde alt lige fra almindelige havestole og haveborde til moderne lounge havemøbler, hvor komforten er skruet helt i top. Udvalget af møbler til indendørs brug indeholder blandt andet et flot udvalg af skænke, reoler, borde, stole, kommoder og sofaer. Kort sagt har Direkte Import alt, hvad man kunne og ville forvente af en moderne og velassorteret møbelforhandler.

Deres gulvspejle er et eksempel på den høje kvalitet

En af de typer møbler til boligen du blandt andet finder hos www.direkteimport.dk er gulvspejle. Mangler I et godt gulvspejl til lige at tjekke om tøjet nu også sidder, som det skal, inden I tager afsted om morgenen, kan I med sikkerhed finde et hos Direkte Import. Her kan man både vælge imellem klassiske gulvspejle i træ og de lidt mere moderne af slagsen i metal, hvis man er ude efter et lidt mere råt indretningsudtryk. Man kan med stor sandsynlighed finde et gulvspejl i udvalget, der passer perfekt til ens indretningsstil derhjemme.

Besøg eventuelt selv Direkte Import, når du har tid, og få en fornemmelse for deres store udvalg af gulvspejle, havemøbler, møbler til stuen og resten af boligen og meget mere. Butikken er smart og fint indrettet, så man finder uden problemer frem til de produkter, som har mest interesse.