Din Ib Laursen forhandler – højgårdbrugskunst.dk

Er du på udkig efter en god Ib Laursen forhandler? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Hos hoejgaardbrugskunst.dk er vi stolte af at være Ib Laursen forhandler, og derfor har vi naturligvis et kæmpe udvalg af Ib Laursen møbler. Med deres slogan ”tendence of life” præsenterer designeren sig selv som en virksomhed, der ikke kun holder trit med udviklingen indenfor brugskunst, men også som en virksomhed der altid er et skridt foran. Du kan være helt sikker på at den skandinaviske trendsætter afspejler sin kunst i alle hans møbler. Skynd dig ind på vores hjemmeside og dyk ned i de mangle flotte og unikke møbler, så du kan skabe din egen hyggelige stemning i boligen med produkter fra Ib Laursen.

Produkter i topkvalitet

Hos hoejgaardbrugskunst.dk er vi ikke kun Ib Laursen forhandler, men også en forhandler indenfor så meget andet brugskunst. Vi bestræber os altid på at løfte vores kundeservice til et højere niveau, så alle vores kunder får en oplevelse de sent glemmer, når de vælger at handle hos os. Vi forhandler og samarbejder udelukkende med kendte kvalitetsbrands, som i mange år har været populære for deres spændende designs og høje kvalitetskrav. Derfor kan du altid regne med, at kvaliteten på dine produkter er i topkvalitet, når du handler hos os. Derudover står vi også altid klar med et godt tilbud, så vi lover at du kommer herfra med pengepungen nogenlunde i behold med en masse smukke møbler.

Fantastisk service hos hoejgaardbrugskunst.dk

Hos hoejgaardbrugskunst.dk er vi stolte af at være Ib Laursen forhandler. Som Ib Laursen forhandler, tilbyder vi naturligvis et stort og ligeledes spændende udvalg af Ib Laursen møbler, og vi garanterer at du finder noget til enhver smag. Når du køber designs online inde på vores hjemmeside, er du altid i gode hænder. Vores professionelle medarbejdere står altid til rådighed og klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål omkring vores produkter eller lignende. Vores kunder har altid førsteprioritet og det vil du kunne mærke allerede fra starten. Som stolt Ib Laursen forhandler, garanterer vi at du næsten altid kan finde designs fra Ib Laursen som passer til din smag. Tøv ikke med at give os et kald på 40 55 71 00, eller skrive en mail til os på info@hoejgaardbrugskunst.dk, hvis du har brug for hjælp. Hvad venter du på? Hop ind på vores hjemmeside og find de designs, der tiltaler dig allermest. Hoejgaardbrugskunst glæder os meget til at høre fra dig!