DC-Supply har container moduler og kølecontainere i høj kvalitet

Skal du bruge container til mad eller ophold, kan du få den helt rigtige type hos DC-Supply. De har alt, du skal bruge i containere – både til permanent og midlertidig brug. Du kan leje eller købe en kølecontainer eller container moduler, der kan fås tomme eller som tilpasses specialløsninger.

Bestil kølecontainer med temperatur overvågning

Skal du have holdt varer kolde i længere eller kortere perioder, bør du overveje en kølecontainer fra DC-Supply. En kølecontainer kan fås på 10 fod, 20 fod eller 40 fod. Du kan dermed vælge en kølecontainer, der matcher, hvor meget du skal have opbevaret. En kølecontainer er ideel til blandt andet at holde fødevarer og andet køligt under transport. Dog kan en kølecontainer også bruges, når du skal til begivenheder, hvor det er vigtigt at have mad eller andet køligt. Det kan blandt andet være ved festivaler, hvor det er vigtigt at ting holdes uden for varmen. Kølecontainere er alle sammen CSC-godkendte, så du er sikker på god og holdbar kvalitet. Du kan vælge en kølecontainer med indbygget temperatur overvågning. Den vil dermed sende en mail eller sms, hvis der skulle komme temperaturudsving. Du kan lære meget mere om fryse- og kølecontainer på deres side dc-supply.dk, hvor du også kan finde deres kontaktoplysninger.

Smarte container moduler til ophold og overnatning

Der kan være behov for container moduler til anvendelse på mange forskellige måder. DC-Supply kan også hjælpe her med deres smarte container moduler i høj kvalitet. Container moduler kan bruges som bad, kontor eller dobbeltmoduler blandt meget andet. De kan opsættes ved kontorer, havne, byggepladser eller områder, hvor det er vigtigt at kunne komme indendørs for at holde pause eller arbejde. Foruden at få container moduler som de er, er det også muligt at få specialløsninger, der er tilpasset efter behov og ønsker. Det kan blandt andet være, at der i de container moduler, du skal bruge, er behov for vinduer. Det giver naturligt lys, hvilket er nødvendigt, når man bruger mange timer derinde. Selvfølgelig er container moduler lavet, så de har et godt indeklima. Container moduler er kendt under forskellige termer, blandt andet pavilloner og præfabrikeret containere. DC-Supply sørger altid for at møde kundens behov og ønsker, både i forhold til sammenbygning og størrelse. Det gælder også installation af køkken, toilet eller bad. Har du behov for container moduler, kan dc-supply.dk hjælpe. Der kan du finde flere oplysninger og kontakte dem.

DC-Supply er altid klar til at hjælpe med containerløsninger, der er skræddersyet til at matche dine ønsker og behov.