DBVVS – Danmarks Billigste VVS har altid gode priser

Kender du DBVVS? Danmarks billigste VVS er en forhandler af forskellige VVS-produkter, og prisen er altid god.

Du kan både besøge deres webshop, men de har også en butik med eget værksted ved Hesselager på Fyn.

Stort udvalg af billige VVS-produkter

I sortimentet har DBVVS valgt at fokusere på billige VVS-produkter, men med et fokus på varme. Du kan derfor få en lang række produkter, men særligt når det kommer til opvarmning, er udvalget ekstra stort.

DBVVS sikrer de gode priser ved, at de køber produkterne direkte hos producenterne. Derfor er der ingen fordyrende mellemled som importører eller grossister, der presser prisen op. I stedet kan du få tilsendt dine varer direkte fra DBVVS’s lager på Fyn, hvor de har varer fra hele Europa. Det sikrer hurtig levering og gode priser – uanset hvad du er på udkig efter.

Lave priser – altid

I stedet for at tilbyde deres kunder tilbud, kører man i stedet med lave priser hele året rundt hos DBVVS. Du skal derfor aldrig sidde klar på bestemte tidspunkter eller holde øje med din mail, hvis du skal have de bedste priser. Det er nok at besøge webshoppen, når du har brug for produkter, og prisen er altid god.

Som en ekstra bonus tilbyder de hos DBVVS prisgaranti. Derfor matcher de en billigere pris, hvis du finder dit produkt hos en anden forhandler – og det gælder op til 30 dage efter, du har foretaget dit køb.

God service og eget værksted

Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte kundeservice. Når du ringer, kan du få selve indehaveren i røret, der har mere end 20 års erfaring med at sælge VVS-produkter. Derfor kender de indgående til hele produktudvalget, og de vejleder og rådgiver dig gerne – helt uforpligtende.

Skulle du stå med et produkt, der fejler eller ikke lever op til dine forventninger, kan du altid få hjælp. DBVVS har både et stort lager af forskellige reservedele, og de har også eget værksted i butikken, hvor de kan reparere produkterne efter behov.

Besøg webshoppen i dag

Vil du se det store udvalg af kvalitetsprodukter hos DBVVS? Så besøg webshoppen i dag, og se udvalget hos DBVVS. Her kan du få et indblik i dine muligheder, om du skal bruge en ny varmepumpe, et pillefyr, solfangeranlæg eller bare skal bruge enkelte dele til din VVS-installation. Og har du brug for assistance, kan du altid række ud efter kompetent hjælp.