Bordtennis

Bordtennis er ved at være en ældre sport, hvor specielt Kina er utrolig dominerende. Dette er de blandt andet fordi det er national sporten i landet, og børnene bliver trænet benhårdt lige siden de er helt små. Dette gør det utrolig svært for bordtennis spillere andre steder i verden, at konkurrere med dem. Bordtennis er nemlig en sport, hvor man hele tiden skal være oppe på tæerne, og have en utrolig god koncentration. Det hele kan vende på et split sekund, hvis man blot er en smule ufokuseret. En typisk herre bordtennis kamp spilles bedst af 5 sæt, altså første mand til 3. Derfor kan der også være en masse mentalt i sporten, og det er blandt andet også derfor at man tit høre bordtennisspillere håbe af sig selv eller efter de får et point. Det vil betyde utrolig meget hvis man kan gøre modstanderen blot en lille smule nervøs, så man kan få momentum over på sin side af bordet. Selvom Kina er så dominerende indenfor sporten, så er der stadig nogle spillere fra andre lande, som kan konkurrere med.

Bordtennis – mere seere venligt

I bordtennis er der mange forskellige spillestile, og de betyder utrolig meget. Der er den meget offensive spiller, så er en som er utrolig eksplosiv og angriber bolden, også er der en mere defensiv spiller, som er utrolig sikker på at få bolden over på den anden side, og venter på at modstanderen laver sine fejl. Det er i sådan nogle situationer at nogle tilfældigheder kan ske. Det er en sport som også er under stor udvikling. Det er nemlig blevet mere seere venligt. Det betyder at, hvor man før i tiden kunne skjule bolden ved serven, så modstanderen ikke kunne gennemskue skruen, så kan man det i dag. Der er samtidig kommet flere kameravinkler under en kamp, som betyder utrolig meget. Det med seere venligt har nemlig været et utrolig stort problem i bordtennis, fordi pointene kunne gå utrolig hurtigt, hvor man i dag oftere ser længere bolde med smash, og de ting som gør sporten interessant.

Bordtennis – en sport i udvikling

Hvis du ikke har prøvet bordtennis, så vil det klart kunne anbefales! Det er en sport i stor udvikling, og man kan få utrolig gode venskaber igennem sporten.