Børstet alpakka – skab et ekslusivt look

Er du vild med at strikke, og mangler du noget nyt materiale at strikke trøjer af? Så bør du forsøge dig med børstet alpakka.

Børstet alpakka er en let og luftig garn, der giver et eksklusivt udtryk. Det er blødt, let og behageligt at have på, og der er garanti for, at du vil elske det færdige resultat, du får ud af dette garn. Udvalget af børstet alpakka garn spænder bredt, og du har blandt andet mulighed for at få det lækre garn i mange forskellige farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og med det lækre garn kan du skabe præcis den strik, som du går og drømmer om.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af børstet alpakka.

Anvend børstet alpakka til bløde sweatre

Sandnes’ børstet alpakka er let som fjer, utrolig blødt og overraskende varmt. Alle disse funktioner er med til at gøre den velegnet til beklædningsdele til både store og små. Bruger du desuden større nåle, kan du relativt hurtigt blive færdig med din strik, hvis du anvender dette garn. Du kan også bruge børstet alpakka som et effekt garn og strikke det sammen med andet garn til dejligt bløde beklædningsgenstande. Ønsker du at strikke en moderigtig samt blød sweater, så er børstet alpakka garn det perfekte valg. Dette garn er nemlig det helt rigtige at gå efter, hvis du skal strikke en af efterårets eller vinterens mange sweatre. Du kan derudover med fordel strikke din sweater med store hulmønstre eller klokkeærmer. Uanset hvad du beslutter dig for, er der garanti for, at du bliver vild med resultatet.

Mangler du opskrifter, så er det også her, du finder dem. Du kan eksempelvis begive dig ud i den søde Tirilkjole, som du kan strikke ud af børstet alpakka. Strikker du den i rødt garn, er det den perfekte julekjole – dejlig varm og super fin. Du finder også opskrifter på en masse forskellige sweatre og cardigans, som du kan strikke med dette fine garn og have glæde af i op til fe