Bioposer til frugt, grøntsager m.m.

Mangler du miljøvenlige alternativer til håndtering af madaffald eller affaldssortering? ZENZO er datterselskab af virksomheden BioBag International, der er verdens største producent af bioposer til ethvert formål. Find derfor både bioposer til køkkensortering, bioposer til frugt og mange andre typer til ethvert køkkens behov på www.zenzo.dk

ZENZO er specialister i bioposer til køkkensortering

I mere en to årtier har BioBag været storleverandør af alskens former for affaldsposer til madaffald og affaldssortering. Bioposer til køkkensortering fås til ethvert køkkens behov, for ikke at nævne til køkkener af enhver størrelse. Dette betyder, at du kan få fat på bioposer til køkkensortering, der egner sig til både private, erhverv og offentlige institutioner. De populære bioposer er især brugt som et led i affaldshåndteringen i flere danske kommuner, da de spiller en vigtig rolle i ambitionen om en mere cirkulær økonomi. Bioposer til køkkensortering fra ZENZO er nemlig fuldt nedbrydelige og efterlader derfor hverken mikroplast eller andre skadelige efterladenskaber i den kompost, der udvindes fra det givne madaffald. Den gødning, der produceres fra komposten, er derfor fuldt ud miljøvenlig og fri for uønsket mikroplast. Hos ZENZO fremstilles bioposer til køkkensortering i flere forskellige design og størrelser, der alle er af utrolig høj kvalitet. Denne kvalitet betyder blandt andet, at poserne er åndbare, sådan at fugten fra det organiske affald kan fordampe og forrådnelse og lugtgener forsvinder.

Bioposer til frugt – velegnede til supermarkeder

En anden funktion, de miljøvenlige bioposer kan påtage sig, er som frugtposer til produkter, der forhandles i løs vægt. Bioposer til frugt er perfekte til supermarkeder og andre fødevaredetailbutikker, som alternativ til de traditionelle plastikposer. Du kan med disse tilbyde dine kunder muligheden for at fragte og opbevare frugt i miljøvenlig emballage i stedet for de knasende og miljøbelastende plastposer, der normalt sidder på stativet i frugt- og grøntafdelingen. Disse bioposer til frugt er ligeledes bionedbrydelige, idet de er fremstillet af plantefibre. Samtidigt er de derfor fri for sundhedsfarlige stoffer, der gør dem helt perfekte til både at fragte og opbevare forskellige former for fødevarer. Disse kvaliteter er certificeret i henhold til den europæiske standard EN 13432, sådan at du kan vide dig sikker på kvaliteten af de bioposer til frugt, du får bestilt hjem. Hos ZENZO kan du desuden bestille bioposer til frugt hjem som specialproduktion. Dette betyder, at du kan få dem leveret i præcis den størrelse, du ønsker, samt med eget tryk.

På www.zenzo.dk finder du kontaktinformationer på medarbejdere, der både kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål vedrørende enten bioposer til frugt eller bioposer til køkkensortering, sådan at du får de helt rigtige produkter sendt i din retning.