Advokathjælp til sager om bolig og samvær

En skilsmisse er en stor og gennemgribende omvæltning for alle involverede – i særdeleshed for børnene. De umiddelbare problemstillinger handler om bopæl og samvær, og derfor kan advokathjælp til sager om bopæl og samvær være en ide at kigge nærmere på.

Børn er som oftest utroligt loyale over for begge deres forældre; og hvis forældrene er i konflikt, og måske ikke håndterer konflikten på den mest hensigtsmæssige måde,kan et barn blive mere eller mindre fanget i konflikten. I de værste tilfælde kan den ene eller sågar begge forældre forsøge at bruge barnet som våben i striden.

Derfor er der fastlagt en detaljeret lovgivning omkring barnets situation, når forældrene bliver skilt. Lovgivningen sætter barnet, dets trivsel og behov, i første række. Den specificerer de forskellige muligheder angående forældremyndighed, bopæl, samvær, bopæls- og samværsforælder samt de problemer, som beklageligvis jævnligt opstår i forbindelse med forældres skilsmisse. Så få et indblik i advokathjælp til sager om bopæl og samvær hos Forældremyndighed.

Din vejviser i lovjunglen

Da lovgivningen er så detaljeret, som den er, vil den meget ofte være svær at overskue for ikke-jurister, så det vil være tilrådeligt for dig at søge advokathjælp til sag om bopæl og samvær. Til det formål vil Familieretsteamet – foraeldremyndighed.dk – hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik være et fortræffeligt valg.

Teamet består af en række advokater med stor erfaring inden for familieret. Flere af teamets medlemmer har desuden arbejdet i Statsforvaltningen, som siden 1. april 2019 har været afløst af Familieretshuset; det betyder, at teamet har indgående kendskab til, hvordan systemet opererer, og dermed er i stand til at føre din sag gennem både Familieretshuset og Familieretten.

Søger du bistand hos foraeldremyndighed.dk i en sag om bopæl og samvær, bliver du tilknyttet én bestemt forældremyndighedsadvokat, som vil håndtere alle juridiske formalia og sørge for, at dit og barnets perspektiv bliver hørt. Advokaten vil være i tæt  og empatisk dialog med dig under hele sagen. og arbejde på at omsætte paragrafferne til konstruktive løsningsforslag. Samtidig vil du, dit barn og din advokat have opbakning fra resten af teamet, som har mange års erfaring med advokathjælp til sager om bopæl og samvær.

Dit barns tarv og trivsel vil være fokuspunkt i hele processen, og forældremyndighedsadvokaterne har et nært samarbejde med børnepsykologer og andre børnesagkyndige.

Familieretsteamet hos Strauss & Garlik fører sager over hele landet og har kontorer i Aarhus, Odder og Herlev. Du kan altid ringe til dem for at få et dybere indblik i deres advokathjælp til sager om bopæl og samvær.