8 mm træpiller er den mest solgte størrelse af træpiller

Der er mange danskere som holder sig varme ved at bruge et pillefyr. Pillefyr er en effektiv, økonomisk og holdbar løsning i forhold til at holde hjemmet varmt på de kolde dage.

Et pillefyr bruger træpiller for at holde på varmen. De mest populære piller på markedet, til en lang række af forskellige pillefyr, er de 8 mm træpiller.

Dem kan du købe hos Pillemadsen. Pillemadsen har en af de største udvalg af 8 mm træpiller af høj kvalitet, som sikrer dig mange timers varme med minimal vedligeholdelse med mindst mulig aske og slagger.

Brug 8 mm træpiller og spar på varmeregningen

At varme op med et pillefyr kan sikre dig store besparelser på din varmeregning. Træpiller har en lang brændingstid, og så holder de også bedre på varmen end for eksempel store stykker af træ.

Træpiller er fremstillet af restprodukter fra træproduktion, hvor fibrene fra træet presses tæt sammen til den lille pille, som kan bruges til forbrænding.

Med træpiller 8 mm fra Pillemadsen er du garanteret, at der ikke er sparet på kvaliteten. Med disse træpiller får du længere brændingstid med minimal vedligeholdelse uanset, hvilket pillefyr du ejer.

Den mest solgte størrelse af pille

8 mm træpiller er den størrelse, som de fleste danskere vælger at varme op med i deres pillefyr. Både de gamle og nye pilleovne kan fungere med denne størrelse af træpiller. Hos Pillemadsen kan du købe forskellige 8 mm træpiller fra de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter på markedet. Disse piller sikrer dig varmekomfort og høj brændeværdi samt en 100% slaggerfri forbrænding.

Husk at tjekke manualen på dit pillefyr, før du køber dine træpiller hos Pillemadsen. Nogle ovne kan ikke håndtere træpiller, som er større end 6 millimeter. Disse kan du heldigvis også finde hos Pillemadsen fra mange forskellige kvalitetsmærker.

Konkurrencedygtige priser

Pillemadsen er en af de mest populære onlinebutikker til folk, som ejer et pillefyr. Det skyldes både den høje kvalitet af pillerne, samt det brede udvalg og konkurrencedygtige priser.

Hos Pillemadsen kan du købe 8 mm træpiller fra producenter som Heatlets, Samba, Fågelfors og eget mere. Priserne er altid i bund, men der er også ofte fantastiske tilbud, som du kan få glæde af.

Tag et kig i Pillemadsens udvalg af 8 mm træpiller og find de rigtige piller til dit fyr.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så kan du altid kontakte deres kundeservice og få hjælp til dit køb.