7 stol – dansk design til hjemmet

Leder du efter nye spisebordsstole? Kunne du godt tænke dig noget moderne dansk design, som du kan have glæde af i mange år? Så er det måske en 7 stol, som du skal have fat i.

En 7 stol er et yderst velkendt møbel i Danmark, og de findes efterhånden i langt de fleste danske hjem. En 7 stol blev designet af Arne Jacobsen i 1955, og er et ikon indenfor moderne møbelhistorie. Dens unikke form er tidløs, utrolig alsidig og udstyret med masser af personlighed og karakter uden at være visuelt overvældende. Derfor passer den ind i langt de fleste danske husstande. En 7 stol er lavet af de allerbedste materialer, som giver styrke, fleksibilitet og holdbarhed til trods for dens slanke udseende. Dette er uden tvivl den mest populære spisebordsstol i Danmark, og det ser den ud til at forblive, og derfor kan du med god grund også sagtens investere i disse lækre møbler.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af 7 stol.

Design din helt unikke 7 stol

En 7 stol kan fremstilles i mange forskellige materialer, og derfor har du friheden til at designe dine stole præcis, som du ønsker dem.

Det mest populære materiale er Classic læder, som er en slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. En af de mest eksklusive lædertyper på markedet er Elegance læder. Da denne læder er meget fint sorteret, sikrer det den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Til sidst er der Soft læder, som er en mellemting mellem de to andre, og denne findes naturligvis også i flere forskellige farver. Hvis ikke læder er det ønskede materiale, kan du også få din 7 stol fremstillet i stof.

Uanset hvilken type du er på udkig efter, så kan du med garanti få din 7 stol fremstillet efter dit ønske, således at du bliver allermest tilfreds.